Haber 16

Mehmet Batdal ile yollarımızı ayırdık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ”Mehmet Batdal ile yollarımızı ayırdık, prensipte anlaştığımız Mustafa Sarp ve Güven Varol takımla birlikte çalışmalara başladı” dedi.

  • Gündem / Son Dakika
  • 29 Aralık 2011
  • Mehmet Batdal ile yollarımızı ayırdık için yorumlar kapalı
  • 253 KEZ OKUNDU

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Çamlık Spor Tesisleri’nde yaptığı açıklamada, ligin devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek zorunda olduklarını, bu nedenle ham sıkı şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini hem de transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.


“TRANSFERLERDE ESAS TEMEL UNSUR, SEZON BAŞI YAPILMASIDIR”
Antrenmanda, pas ve istasyon çalışması sonunda çift kale maç yaptıklarını anlatan Korkmaz, ”Mehmet Batdal ile yollarımızı ayırdık, prensipte anlaştığımız Mustafa Sarp ve Güven Varol takımla birlikte çalışmalara başladı. Galatasaray’ın yedek kalecisi Eray’ın durumu bugün netleşecek. Hasan Kabze gibi netleşemeyen bazı oyuncular var. Bu konuda yönetim elinden geleni yapıyor. Devre arasında transferlerde fiyatlar çok yükseliyor. Transferlerde esas temel unsur, sezon başı yapılmasıdır. Sezon başı 10 tane transfer yaparsınız 7’si veya 8’i doğru olur, 2’si yanlış olur, o yüzde olarak gayet normal. Burada ise yüzde olarak tam tutturamamışız. Zaten tutturamadığımız için şu ana kadar 8 oyuncu ile yollarımız ayrıldı. Bundan dolayı bizim devre arasında doğru tespit yaparak, iyi bir oyuncu alarak takımın gücüne güç katmak olacaktır. Ligin ikinci yarısına, deplasmanda karşılaşacağımız Sivasspor’u yenerek iyi başlamamız lazım. Başka çaremiz yok. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin felsefesi ile özellikle deplasmanda bunu uygulayacağız. Her maçımız zor geçecek bunun bilincindeyiz” dedi.


TÜRKİYE KUPASI 3. TURU KURA ÇEKİMİ
Türkiye Kupası 3. turu kura çekiminde Ünyespor ile eşleştiklerini ve sahalarında oynayacaklarını vurgulayan Korkmaz, ”Bizim amacımız şu anda ligde kalmak. Bu maçta ne olur ne biter onu bilemem ama bir avantaj, sahamızda oynamamız. Deplasmana gitseydik, yol yorgunluğu da üzerine eklenecekti. Bu karşılaşmada oynamayan futbolcularıma şans vereceğim. Hatta A2 takımından oyuncu da oynatabilirim” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ