Haber 16

MHP’ den Şok Kaset

Seçime Günler Ülkeyi Sarsacak Kaset…

MHP’ den Şok Kaset
  • Politika / Son Dakika
  • 27 Nisan 2011
  • MHP’ den Şok Kaset için yorumlar kapalı
  • 342 KEZ OKUNDU


MHP’li iki genel başkan yardımcısının internete düşen gizli kamera kayıtları seçim öncesi partiyi karıştırdı. Kasette görüntüleri olduğu iddia edilen MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu genel başkan yardımcılığı görevlerinden ve milletvekili adaylığından istifa etti.

 

Karar MHP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı  bir açıklama ile duyuruldu. Açıklamada şöyle denildi:

 

“Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ile milletvekili adaylığı ve genel başkan yardımcılığından istifa etmişlerdir.”

Yıldırım ve Çobanoğlu’na ait olduğu ileri sürülen görüntüler internette yayınlandıktan sonra partide infial etkisi yarattı. Çobanoğlu ve Yıldırım’ın hem sözlerinden hem de davranışlarından rahatsız olan partililer genel merkeze şikayet üstüne şikayette bulundu.
Ancak son sözü görüntüleri kabul edilemez bulan Bahçeli verdi. Bahçeli iki genel başkan yardımcısının da istifasını istedi. Milletvekili adayı oldukları illerde birinci sırada bulunan iki isim de Bahçeli’nin isteği üzerine istifalarını verdiler.

 

ŞİMDİ NE OLACAK?

 

Bahçeli’nin istifasını istediği Çobanoğlu Kırşehir 1. sıra, Yıldırım ise Adana 1. sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. İstifaları sonrası bu sıralar boş kalmış oldu. MHP Adana ve Kırşehir’de bir kişi eksikle seçime girmiş olacak.

 

BAHÇELİ KASET SKANDALINA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bolu’da yaptığı mitingin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Bahçeli’ye, seçime günler kala MHP ile ilgili çıkan kaset skandalı soruldu. Bahçeli, ‘Kaset siyasetine biz aldırış etmiyoruz’ diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

 

MHP’nin üst düzey yöneticisi iki ismin görüntüleri internete düştü. Vatan’ın haberine göre her iki MHP’li, gizli kamerayla kaydedilen görüntülerde kadınlarla sohbet ediyor ve iki kadınla öpüşüyor. Bir evde çekilen görüntülerde, siyaset, seçimler ve bazı cinsel içerikli konuşmalar yer alıyor.

Görüntülerde, MHP’li yöneticinin emekli bir asker eşiyle görüntüleri de bulunuyor. Görüntülerin sonunda ise “Düşmanlar halimize gülüyor, bizim içimiz kan ağlıyor. Yazıklar olsun bize başka çıkar yol bırakmayanlara. Yazıklar olsun 400 yıllık ülkümüzü lekeleyenlere, yazıklar olsun rahmetli Başbuğumuzun yüce makamını işgal ederek kirletenlere” denilerek, Bahçeli ve ekibine şöyle sesleniliyor: “Azıcık adamlıktan nasibiniz varsa, azıcık hayanız varsa, azıcık davaya karşı bağlılığınız varsa, sizin yüzünüzden bu kutlu davanın daha fazla rencide olmaması için derhal tepeden tırnağa tüm yönetim istifa edin. Derhal istifa etmediğiniz taktirde bundan sonra olacak gelişmelerin tüm sorumluluğu size aittir.


Videolar İçin:

1. Video:

http://www.youtube.com/watch?v=dXF_IteqeHU

2. Video:

http://www.youtube.com/watch?v=y3jUshmRoEA&annotation_id=annotation_416730&feature=iv

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ