Haber 16

MHP lideri Gülen’i Türkiye’ye davet etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisini sarsan kaset skandalında ‘Okyanus Ötesi’ sözleriyle işaret ettiği Fethullah…

MHP lideri Gülen’i Türkiye’ye davet etti
  • Politika / Son Dakika
  • 12 Mayıs 2011
  • MHP lideri Gülen’i Türkiye’ye davet etti için yorumlar kapalı
  • 285 KEZ OKUNDU

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisini sarsan kaset skandalında ‘Okyanus Ötesi’ sözleriyle işaret ettiği Fethullah Gülen için ‘Konulara vakıf olması, sağlıklı değerlendirme yapması için Türkiye’ye gelmeli’ ifadelerini kullandı.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin Başbakan Erdoğan, Gülen ve Öcalan eşkenar üçgenine hapsedildiğini söyledi, Gülen’e ‘Türkiye’ye dön’ mesajı verdi. Trakya gezisinin ilk gününde Tekirdağ ve ilçelerinde kasetler üzerinden iktidara yüklenen Bahçeli, bir grup gazeteci ile sohbet sırasında şunları söyledi:


EŞKENAR ÜÇGEN


Türkiye bugün, Erdoğan, Gülen, Öcalan eşkenar üçgenine hapsedilmiş durumda. Ben Fethullah Gülen’in dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Konulara vakıf olabilmesi için gelmesinde yarar var. Bu aşamada sağlıklı değerlendirme yapmak için, yol gösterici görevini gerçekleştirebilmesi için Türkiye’de olması daha iyi olur kanaatindeyim.


DEVLET KURUMLARI SESSİZ


Röntgencilikle elde edilen gizli kayıtlar konusunda konuşması gerekenler susuyor. Devletin ilgili kurumları sessiz. Esas konuşması gerekenler sessiz. Maalesef ilahiyatçı değerli bilim insanları da bu konuda sessiz. Oysa, Kur’an-ı Kerim’de ve hadis kitaplarında ayıbın örtülmesine ilişkin çok açık, net ifadeler var.


ALLAH DOSTLARI DA SESSİZ


Anadolu’nun her alanında görebileceğiniz Allah dostu bilinen mümtaz şahsiyetleri var. Hem ilahiyatçılar hem de bu mümtaz şahsiyetler Türkiye’de medya, siyaset ve cemaat üçlemesiyle ne gibi fayda ve zararın oluştuğunu değerlendirmeye ehil insanlardır. Bu aynı zamanda Gülen faaliyetlerinin doğru ve yararlı bir faaliyet olup olmadığını da çözüme kavuşturur.


KASETLERE SORUŞTURMA


MHP’li 4 yöneticinin internete düşen görüntüleri ile ilgili inceleme tamamlandı ve soruşturma başlatıldı. Özel Yetkili Savcı Adnan Çimen MHP’den konuyla ilgili bilgi ve belge istedi.


BİSKÜVİ DEMESİNİ DE BİLİRİM


Akşam’dan Volkan Yanardağ’ın haberine göre, Bahçeli ‘piskevüt’ ifadesinin internette tıklanma rekoru kırmasından memnun olduğunu belirterek, ‘Halkım da böyle diyor. Yoksul çocuklarımızın anladığı dilden konuşuyorum. Yoksa bisküvi demeyi de bilirim’ dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ