Haber 16

MHP’den, AKP’ye aday transferi

AK Parti’nin adaylık başvurularının bitmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK yedek üyesi Selami Kuran’ın, milletvekili…

MHP’den, AKP’ye aday transferi
  • Politika / Son Dakika
  • 16 Mart 2011
  • MHP’den, AKP’ye aday transferi için yorumlar kapalı
  • 256 KEZ OKUNDU

AK Parti’nin adaylık başvurularının bitmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK yedek üyesi Selami Kuran’ın, milletvekili aday adayı olarak AKP’ye başvurduğu ortaya çıktı.


Kuran, başvurusunun ardından MHP’den istifa etti. Bu durum partide şaşkınlık yaratırken, Kuran’ın partinin internet sitesinde yer alan MYK listesinden ismi çıkartıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatınagönderdiği genelgede, “İktidar partisinin, özellikle MHP üzerinde yeni oyunlar oynayacağı anlaşılmaktadır” ifadesini kullandı. Bahçeli, “12 Eylül referandumu öncesine benzer kara bir propagandayla karşı karşıyakalınacağı kuvvetle muhtemeldir. AKP zihniyetine hak ettiği karşılık verilecektir” dedi.


GÜVENLİK GÜÇLERİNE YARDIM EDİN


Bahçeli’nin talimatında şu ifadeler yer aldı: “Önümüzdeki süreçte bölücü terörün kalkışma, isyan ve provokatif eylemlerinde belirgin bir artış olabileceği dikkate alındığında; Tahrik ve yönlendirmelere karşı uyanık olunacak, hiçbir kavganın ve çatışmanın tarafı olunmayacak, kışkırtmalara karşı konulurken meşru yollardan asla ödün verilmeyecek ve güvenlik mensuplarının görevlerini icra etmeleri için her türlü kolaylık sabırla gösterilecektir.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ