Haber 16

Minik sultan daha fazla dayanamadı

Manisa’da Turizm Haftası dolayısıyla gerçekleşen tüm programlara sultan kıyafeti ile katılarak ilgi odağı olan 9 yaşındaki Damla Pamukçu, Turizm Meslek Lisesi’nde yapılan etkinlikte yorgunluğa yenik düşerek uyuya kaldı.

Minik sultan daha fazla dayanamadı

Sabah erken saatlerde başlayan programlarda AFSEM Tiyatrosu ekibinde sultan kıyafeti ile yer alan minik Damla, Kültür Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yorgunluğa daha fazla dayanamayan minik bedenine yenik düştü.

Türkiye genelinde 15-21 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası Manisa’da çelenk koyma töreniyle başladı. Törende AFSEM Tiyatrosu ekibi de giydikleri padişah ve sultan gibi kıyafetlerle yer aldı. Törenin ardından Manisa Valiliği ziyareti gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse önderliğinde gerçekleşen ziyarette sultan kıyafeti giyen 9 yaşındaki Damla Pamukçu, ilgi odağı oldu. Minik Damla, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın yanında oturarak fotoğraf çektirdi.

Ardından Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde Turizm Haftası Kutlama Programı düzenlendi. Açılış konuşmalarının gerçekleştiği sırada gün boyunca programlara katılan minik Damla yorgunluğa daha fazla dayanamayarak uyuya kaldı. Minik bedenine yenik düşen Damla konuşmalar sırasında uzun süre uyudu.Meslek lisesindeki etkinlik ise şiir ve oratoryo gösterisi ile devam etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ