Haber 16

Mücevher fuarında 400 bin liralık soygun

Yeşilköy’deki CNR EXPO’da düzenlenen mücevher fuarında, yabancı oldukları iddia edilen 6 kişi, içinde yaklaşık 4 kilo altın ve 40 bin lira bulunan çantayı çalarak kayıplara karıştı.

Mücevher fuarında 400 bin liralık soygun
  • Gündem / Son Dakika
  • 26 Mart 2012
  • Mücevher fuarında 400 bin liralık soygun için yorumlar kapalı
  • 278 KEZ OKUNDU

22-25 Mart arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen 34. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzeme Fuarı’nın son gününde yaşanan olay, iddialara göre şöyle gelişti: Dün saat 17.45 sıralarında, bir mücevher firmasına ait standa gelen 2’si kadın 6 kişi, takıları incelemeye başladı. Bu sırada, grupta bulunan kadınlar, görevliye sorular sorarak oyalamaya çalıştı. Diğer kişiler ise görevlilerin görmediği bir anda standdaki çantayı aldı. Hırsızlar bir süre sonra yavaş hareketlerle fuar alanından çıktı.

SONRA FARK EDİLDİ

Görevliler, bir süre sonra, içerisinde 4 kilo altın ve 40 bin lira bulunan çantanın olmadığını fark etti. Hemen güvenliğe haber verilerek kamera kayıtları incelendi. Kamera görüntülerinde standa son gelen 6 kişinin hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlendi. Stant görevlisinin, hırsızlığı yapan kişilerin yabancı uyruklu olduklarını ve İngilizce konuştuğunu söylediği ifade edildi. 

Hiçbir şeyden haberi olmayan fuar çalışanları ise hırsızlık olayını basın mensuplarından öğrendiklerini dile getirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ