Haber 16

Muhteşem Yüzyıl Dizisi ne zaman başlayacak?

Kanuni Sultan Süleyman dönemini konu alan ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı dizisi sezon finali ile dün akşam sona erdi. Peki Muhteşem Yüzyıl Dizisi yeni bölümleri, yeni sezonu ne zaman başlıyor ve saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Muhteşem Yüzyıl Dizisi ne zaman başlayacak?
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 23 Haziran 2011
  • Muhteşem Yüzyıl Dizisi ne zaman başlayacak? için yorumlar kapalı
  • 395 KEZ OKUNDU




Kanuni Sultan Süleyman dönemini konu alan ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı dizi yeni sezonda da yine her çarşamba saat 20:00 da bir önceki haftanın bölümünün özetiyle birlikte Show TV ekranlarında yayınlanacaktır.


Çekimleri Edirne’de başlayan Muhteşem Yüzyıl Dizisi’nin yeni sezon bölümlerinin eylül ayında yayında olması beklenmektedir.

 


 


Edirne’de çekimleri başlayan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin yeni sezon için çekilen savaş sahnesinde attan düşen Pargalı İbrahim Paşa rolündeki Okan Yalabık, ambulansla hastaneye kaldırıldı. DEVAMI İÇİN TIKLAYIN >>>

 


 

 

Sevilen dizide özellikle Valide Sultan ve Hürrem Sultan’ın yüzükleri, yüzüğü, gerdanlıkları ve kıyafetleri çok dikkat çekmektedir.

 


Tims Productions tarafından çekilen ve Show TV’de ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu büyük oranda netleşti. Daha önce Fahriye Evcen’e teklif edilen Hürrem Sultan rolünde Almanya’dan adı açıklanmayan bir oyuncu yer alacak. Gerek yapımcı firma gerekse yayıncı kuruluş dizi hakkında bilgi vermekten kaçınırken Halit Ergenç’in Kanuni Sultan Süleyman’ı, Nebahat Çehre’nin ise Valide Sultan’ı oynayacağı projede Okan Yalabık da rol alıyor.

Uzun bir hazırlık aşamasından geçen dizinin senaryosunu Meral Okay yazıyor. Pek çok tarih ve sanat danışmanının görev aldığı dev projenin kostüm ve mekân çalışmaları bir yılı aşkındır sürüyordu.

 


Dizinin ne zaman başlayacağı konusunda yapımcı şirket ve Show TV kesin bir tarih vermemekle beraber Muhteşem Yüzyıl Dizisinin yılbaşından sonra yayında olacağı konuşulmaktadır.

 



 


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ