Haber 16

Muhteşem Yüzyıl lanetlendi mi?

Muhteşem Yüzyıl dizisi lanetlendi mi? Senarist Meral Okay’ın kansere yakalanması, Halit Ergenç’in…

Muhteşem Yüzyıl lanetlendi mi?

Muhteşem Yüzyıl dizisi lanetlendi mi? Senarist Meral Okay’ın kansere yakalanması, Halit Ergenç’in sette bacağını kırması ve dizi oyuncusu Hasan Küşmüş’ün Şişli’de yolda yürürken başına mermer düşerek ölmesi lanete bağlandı.


Olaylı dizi Sultan Süleyman’ın özel hayatını ortalığa saçtığı ve kadın düşkünü gösterdiği için yoğun eleştirlere maruz kalmıştı.


Habertürk gazetesinden Hilal Öztürk İsmailağa Cemaati’nin  Facebook’taki ‘İsmailağa Gönül Dostları’ adlı grubunda ‘Ecdadın lanetine uğradılar’ başlığı altında yapılan yorumlara yer verdi.


SAÇMALAMAYIN’ DİYEN DE OLDU
Cemaatin Facebook’taki takipçileri “Ecdadın lanetine uğradılar” yorumuna farklı tepkiler verdi. İşte cemaat grubunun takipçilerinin yorumları:


D.K: Adam rahmetli, figüran olarak oynamış, senaristin de kaderinde varmış kanser olmak. Allah acil şifalar versin. Ama koskoca Kanuni’nin özel hayatını böyle gözlere sermenin bedeli bence ahirette sorulur, çok ayıplıyorum bu diziyi.


R.P: Bel altı ön planda başka bir film yapsalardı. Koskoca Osmanlı padişahını kadın düşkünü gösteriyorlar.


N.Ç: Yaa saçma sapan şeyler yazmayın lütfen, ne alâka. Adamın eceli gelmiş ve bu sebepten vefat etti. Meral Okay’a gelince o zaten kanser tedavisini uzun zamandır görüyor. Yani bu hastalığı nasıl ecdadın laneti olarak yorumlayabilirsiniz ki? Cahilce yorumlar yapmayın lütfen. Bu olanları saçma bir şekilde yorumlamamak gerekir.


M.U: Dünyayı titreten ecdadımızı bu şekil gösterirlerse daha beter olurlar inşallah. Tez zamanda uyanırlar da daha beter olmazlar.


Z.G: Lanet de olabilir, la’net olmadan da ölebilir bir insan. Çok açık bir işaret yoktur diye düşünüyorum. George Bush şimdi yatağında hastalık çekmeden ölse, onun için Allah lütfu ile çekmeden gitti diyebilir miyiz?


M.B: Çok iyi olmuş


B.F: Beter olun beter. Siz azdıkça hak belanızı verir.


‘MUHTEŞEM YÜZYIL’DA YAŞANAN LANETLER!


Meral Okay – Akciğer kanseri olduğunu açıkladı


Senarist Meral Okay’ın Muhteşem Yüzyıl dizisi tüm tepkilere hatta tehditlere rağmen izlenme rekorları kırdı. Geçen yaz Muhteşem Yüzyıl takipçilerini ve sanat camiasını üzen bir haber basına yansıdı: Meral Okay akciğer kanserine yakalandı. Okay’ın Habertürk’e verdiği röportajla ilk ağızdan da doğrulandı. Okay “Yaşamak en büyük aşkmış, kanser amansız bir hastalık değilmiş” sözleriyle sevenlerini rahatlattı.


Halit Ergenç – Kılıç dersi alırken sol ayağını kırdı


Kanuni karakterini başarılı performansla canlandıran başrol oyuncusu Halit Ergenç, ocak ayında rolü için kılıç dersi aldığı sırada sol ayağını burktu. Ağrılarının artması nedeniyle hastanede kontrolden geçirilen Ergenç’in ayağında kırık tespit edildi. Ergenç’in ayağı alçıya alındı.


Okan Yalabık – Savaş sahnesinde bindiği attan düştü


Dizide Pargalı İbrahim’i oynayan Okan Yalabık da ağustos ayında savaş sahnelerinin çekimi sırasında attan düştü. Yalabık beklenmedik kazayı zarar görmeden atlattı.


Hasan Küsmüş –  Binadan kafasına mermer düştü, öldü


Oyuncu Hasan Küsmüş, Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncularından biriydi. 9 Ekim’de Şişli’de kaldırımda yürürken, bir binanın dış cephesinden düşen mermer kaplamanın başına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ