Haber 16

Nihayet Erzuruma kar yağdı!

Yetersiz kar yağışı yüzünden Erzurum’da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’yla ilgili endişeler nihayet gideriliyor. Yarın sabaha kadar devam etmesi beklenen kar yağışı ilde coşkuyla karşılandı.

Nihayet Erzuruma kar yağdı!

Kar kalınlığı, Palandöken Kayak Merkezi’nde 15 santimetreye ulaşırken, kent merkezinde de 5 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışının sabah saatlerine kadar aralıklarla etkisini sürdürebileceği ve yarından itibaren ise etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.


Erzurum Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintımar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek oyunlar öncesinde beklenen kar yağışının başlamasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.


Kış oyunları için tüm hazırlıkların yapıldığını, tek eksiğin kar olduğunu ifade eden Çintımar, ”Bu kar yağışıyla birlikte kar sıkıntımız da ortadan kalkmış olacak. Kent tamamen beyaza bürünmüş durumda. Herkes çok mutlu ve kar yağışının devam etmesini ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.


PALANDÖKEN’DE  KAR ALTINDA YENİ YIL HEYECANI


Erzurum’da, Palandöken Kayak Merkezi’nde kar yağışı altında yeni yıl kutlamaları başladı.


Palandöken’deki Palan Otel’de düzenlenen yılbaşı eğlence programında, yerli ve yabancı turistlere yönelik organizasyonlar yapıldı.


Kar yağışı altında, köçek dansı gösterisiyle başlayan kutlamalarda, oteldeki konuklara sıcak şarap ikram edildi.


Yerli ve yabancı turistlerin müzik eşliğinde eğlendiği kutlamalar, havai fişek gösterileriyle renklendirildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ