Haber 16

“O dili koparırız”

Bozdağ, “Başbakan’ı tehdit etmek kimsenin haddi değildir” dedi.

“O dili koparırız”
  • Politika / Son Dakika
  • 09 Kasım 2010
  • “O dili koparırız” için yorumlar kapalı
  • 287 KEZ OKUNDU

AK Partili Bekir Bozdağ, yazılı bir açıklama ile Başbakan Erdoğan için “O dili koparacağız” diyen MHP’li Mehmet Şandır’a cevap verdi. Bozdağ, “Başbakan’ı tehdit etmek kimsenin haddi değildir” dedi.









AK Partili Bozdağ, açıklamasında MHP’li Şandır’ı çok sert bir dille eleştirdi.

Bozdağ, Şandır’ın Mersin’in Tarsus İlçesinde partisinin istişare toplantısında yaptığı konuşmada “Ahlak, edep, terbiye, siyasi nezaket ve saygı sınırlarını aşarak” Genel Başkanları ve Başbakan Erdoğan hakkında “ülkenin düşmanlarının bile kullanmaktan imtina edeceği bir üslup’ kullandığını savundu.

Bozdağ, “Sabıka kayıtlarında tehdit, şantaj kaba kuvvet yumrukları konuşturma, Meclis’te bir vekilin ölümüne sebep olma ve vekiline MHP töresi uygulayarak darp etme fiileri bulunanlardan daha iyi bir seviye beklemek onlara hak etmedikleri bir paye vermekdir” dedi.

Bozdağ, Şandır’ı bazı parti sözcülerinin kopyası olmakla suçladı; sözlerinin fikri acziyetin somut bir ifadesi olduğunu savundu.

AK Partili Bozdağ, açıklamasını “AK Parti bu seviyeye asla inmeyecektir” ifadesi ile noktaladı.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasını eleştirirken ‘Hezeyan’ nitelendirmesinde bulunan Başbakan Erdoğan’a yüklenerek, “Sayın Başbakan suçüstü yakalanmış olmanın telaşı ile MHP’nin Sayın Genel Başkanı’na dil uzatma cüretini göstermiştir. MHP’liler olarak o dili koparacağız”
demişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ