Haber 16

O Kanalı Bıraktı Ve Yazıklar Olsun Dedi

Ünlü senarist Ahmet Tezcan, Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Şefkat Tepe’ dizisindeki o sahnenin ardından kanal ile çalışmayı bıraktı.

O Kanalı Bıraktı Ve Yazıklar Olsun Dedi
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 12 Şubat 2014
  • O Kanalı Bıraktı Ve Yazıklar Olsun Dedi için yorumlar kapalı
  • 441 KEZ OKUNDU

Ünlü senarist Ahmet Tezcan, Samanyolu TV’de ‘Şefkat Tepe’ dizisinde Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e hakaret edilmesinin ardından o kanal ile çalışmayı bıraktığını açıkladı.

Tezcan yaptığı açıklamada, ”Seyrettim ve kanım dondu. Allah’ın Resulü’nin oyuncak edenlere yazıklar olsun” Aldığım karar nedeniyle hakaret ve bühtan eden / edecek herkese hakkımı helal ederek “Allah halimizi güzelleştirsin” diyorum.” diyerek o kanal ile çalışmaları bıraktığını açıkladı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

‘Şefkat Tepe’ dizisinde ilginç bir sahne büyük tepki çekti. Dizide Peygamberimiz Hz. Muhammed’i bir ışık halesi halinde diziye getirdi.

Dizide, “Sungurlar timi aczimize fakrımıza mukabil Allah Resulü (sav) birazdan aramıza teşrif edecektir. Kemali edeple Efendimizi bekliyoruz ve hep bir ağızdan salavatı şerife getiriyoruz.” sözleri üzerine dizi karakterleri salavatlar çekip, Hz. Peygamber’i yanlarına çağırıyor.

Bu sahneler üzerine sosyal meydada diziye ağır tepkiler gelmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ