Haber 16

Olay hakemden olay hareket

Hakem Bület Yıldırım Trabzonspor taraftarını çıldırdırttı. Maç sonrası bordo mavili yöneticilerle tartıştı.

Olay hakemden olay hareket
  • Son Dakika / Spor
  • 21 Aralık 2009
  • Olay hakemden olay hareket için yorumlar kapalı
  • 334 KEZ OKUNDU


Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma sonrası sinirler gerildi. Bordo – mavili cephede maçın hakemi Bülent Yıldırım’a sert tepkiler geldi.


Başkan Sadri Şener, maç çıkışında Yıldırım’a tepki göstererek, “Ofsayt olmayan pozisyonlarda gollerimizi kesti. Bütün tercih haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı” dedi. Maçın ardından hakemlerin yanına giden Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Bülent Yıldırım’a maçı çok kötü yönettiğini söyledi. Aksu, hakem Yıldırım’ın bunun üzerine yaka kartını görmesine karşın kendisine, “Taraftar mısınız? Siz kimsiniz” tepki gösterdiği söyledi. Aksu olayı  şöyle anlattı:


ÖNCE HAKARET

“Hakem maç içerisinde çok net gol pozisyonlarımızı ofsayt diye kesti. Bende kendisine yardımcılarıyla birlikte maçı çok kötü yönettiğini söyledim. Ancak o bana hiç ummadığım bir tepki gösterdi. Bülent Yıldırım bana önce, ‘Siz kimsiniz?’ dedi. Daha sonra kimliğimi göstermeme rağmen kendisine hiç yakışmayacak bir harekette bulundu. Gayet masumane bir şekilde ve kibarca Trabzonspor’un hakkını savunmaya çalışırken, Bülent Yıldırım gibi devlet memuru bir insanın çok çirkin davranışı beni deyim yerindeyse şoke ederken, ‘Çekil karşımdan’ şeklindeki sözü ve sağ yumruğunu havaya kaldırıp bana vurmaya yönelik yaklaşımı son derece yakışıksızdı. Ben oraya sadece maçın yönetimi hakkında görüşlerimi bildirmeye gitmiştim. Oysa Bülent Yıldırım çok öfkeliydi. Bir kulüp yöneticisine böyle davranmaması gerekiyor. Bana karşı hitap şekli, yumruk atmaya çalışmasını şiddetle kınıyorum” dedi.


YUMRUK ATMAYA KALKKIŞTI

Trabzonspor’un geliştirdiği bir atağın ofsayt ile kesilmesine itiraz eden Aksu, Bülent Yıldırım’a, “Hocam pozisyon ofsayt değildi. Daha dikkatli olmanız lazım” dedi. Bunun üzerine de Bülent Yıldırım, “Siz kimsiniz” şeklinde yanıt verdi. Daha sonra Aksu, kimliğini göstermesine rağmen Bülent Yıldırım’ın kendisine, “Çekil karşımdan” dediğini ve de sağ yumruğunu havaya kaldırarak vurmaya yeltendiğini söyledi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ