Haber 16

Patrik Kirill’i yakan saat!

Rus Ortodoks Kilisesi, Patrik Kirill’in 30 bin dolarlık saatini fotoşopla fotoğraflardan sildi. Ancak saatin masadaki yansıması unutulunca skandal patladı. Yeni mal varlıkları ortaya çıktı

Patrik Kirill’i yakan saat!
  • Dünya / Son Dakika
  • 07 Nisan 2012
  • Patrik Kirill’i yakan saat! için yorumlar kapalı
  • 398 KEZ OKUNDU

Rus web sitelerinde yer alan habere göre, internet kullanıcılarının 2009 yılına ait fotoğrafta, Patrik’in en az 30 bin dolar değerindeki Breguet marka lüks saatinin yansımasını cilalı masada farketmeleri, dini çevrelerde de sıkıntı yarattı.

Rus Ortodoks Kilisesi de, lideri Patrik Kirill’in taktığı pahalı saatin başarısız müdahaleyle fotoğraftan silinmesinden dolayı özür dileyerek, ilke olarak fotoğrafta düzeltme yapılmasına karşı oldukları ve sorumluların ağrı biçimde cezalandıracağı açıklamasında bulundu.

Kilisenin web sitesinde bulunan 3 Temmuz 2009 tarihine ait fotoğrafta, Patrik Kirill ve Rusya Adalet Bakanı Alexander Konovalov birarada görülüyor. Fotoğrafın düzeltilmiş şekli kilisenin internet sitesinde bu ay ortaya çıktı.

Skandalın temeli, kilisenin ve Patrik Kirill‘in malvarlığıyla ilgili iddialara dayanıyor. Bir süredir internette Patrik’in çok zengin olduğu, çok büyük bir evi, yatı, İsviçre’de kayak evi olduğuna dair iddialar dolaşıyordu. Hatta Patrik’in taktığı saatlerin binlerce dolar değerinde olduğu iddia ediliyordu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ