Haber 16

PKK ile Batman’da yapılan çatışmanın videosu

Batman’da polise saldıran ve o sırada yoldan geçen 8 aylık hamile kadın ile kızını öldüren PKK’lılarla çatışma anı kaydedildi. Yüzlerce mermi gecenin karanlığını delip geçti.

PKK ile Batman’da yapılan çatışmanın videosu
  • Gündem / Son Dakika
  • 27 Eylül 2011
  • PKK ile Batman’da yapılan çatışmanın videosu için yorumlar kapalı
  • 228 KEZ OKUNDU

M. Şükrü Yıldırım’ın haberi

Batman’da, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla polis aracına yapılan saldırıda polis memuru ve başka bir araçla olay yerinden geçen 2 vatandaş yaralanırken, bir kadın ile 5 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetti. Olay sonrası polisler ile teröristler arasında uzun süre çatışma yaşandı. Çatışma sırasında sokaklarda silah sesleri yankılandı.

 



Olay saat 23:00 sıralarında Aydın Konak Caddesi üzerinde meydana geldi. Teröristler, devriye gezen polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. O esnada yolda geçen sivil bir araç da kurşunların hedefi oldu. Saldırıda, polis aracında bulunan bir polis memuru ve sivil araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ve olay yerine gelen polis ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırılan sivil araçtaki yaralılardan bir kadın ile 5 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumun iyi olduğu belirtildi.

Teröristleri takibe alan polis ve özel harekat timleri, teröristlerin bulunduğu aracı, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzakta olan Batman 16 Mayıs Şehir Stadı’nın yanında terk edilmiş halde buldu. Polis, teröristlerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ