Haber 16

Polise Kurdukları Tuzakla Öldüler

Hakkari’de polis kontrol noktasındaki menfeze yerleştirmeye çalıştıkları bombanın infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü.

Polise Kurdukları Tuzakla Öldüler
  • Gündem / Son Dakika
  • 29 Eylül 2012
  • Polise Kurdukları Tuzakla Öldüler için yorumlar kapalı
  • 296 KEZ OKUNDU

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, polis kontrol noktasına yakın bir menfeze yerleştirmeye çalıştıkları bombanın infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü.

 
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Orman Mahallesi’ndeki polis kontrol noktasına yakına bir bölgede gece saat 00.20 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.
 
Bölgeye giden güvenlik güçlerince yapılan incelemede, yoldaki bir menfezin altına bomba yerleştirme çalışan 2 kişinin, bombanın infilak etmesi sonucu öldüğü belirlendi.
 
Hastane morguna kaldırılan cesetlerin parçalandığı, bu nedenle ölen kişilerin kimliklerinin tespiti için otopsi yapılacağı öğrenildi.
 
Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
 
HAKKARİ’DE EN SON ÇATIŞMA ŞEMDİNLİ’DE YAŞANDI
 
İki gün önce Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nin Derecik Beldesi’nde bulunan 2’nci Hudut Tabur Komutanlığı’na bir grup PKK’lı tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralanan olmamıştı.
 
Irak sınırında bulunan Şemdinli İlçesi’nin Derecik Beldesi’nde bulunan Derecik 2’nci Hudut Tabur Komutanlığı’na Balkaya Dağları’ndan bu sabah bir grup PKK’lı tarafından havan topu ile saldırı düzenlendi. 4 havan mermesi tabur yakınlarına düşerken, saldırıda can kaybı ve yaralanma olmadı.
 
Anında karşılık verilen saldırının ardından bölgede operasyon başlatıldı. Söz konusu operasyonlar hala sürüyor.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ