Haber 16

Profesöre ‘seyyar’ dayağı!

Hastane önünde satış yapmalarına izin verilmeyen 3’ü kadın 7 seyyar satıcı, odasını bastıkları hastane yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaşı’nı tekme tokat dövdü. Onları daha önce ne polis, ne de zabıta engelleyebilmiş!

  • Gündem / Son Dakika
  • 18 Ocak 2013
  • Profesöre ‘seyyar’ dayağı! için yorumlar kapalı
  • 294 KEZ OKUNDU

Konya’da Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin bahçe giriş kapısı önünde iddiaya göre satış yapmalarına izin verilmeyen 3’ü kadın 7 seyyar satıcı, hastane yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaşı ve o sırada odada bulunan güvenlik müdürü Ali Musa Aktaş’ı dövüp, içerideki eşyaları kırdılar. Polis kaçan seyyar satıcıların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 10.00’da Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Hastane bahçesi giriş kapısı önünde hastalar için kıyafet ile gıda ürünü satan 3’ü kadın 7 seyyar satıcı, satış yapmalarına izin verilmediği için hastane yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaşı ile görüşmek üzere Başhekimlik binasına geldi.

ODA ÖNÜNDE BEKLEYENLER DE İÇERİ DALDI

Grup adına bir seyyar satıcı, görüşmek için Prof.Dr. Odabaşı’nın odasına girdi. Seyyar satıcı, Prof. Dr. Odabaşı’na hastane bahçesinde satış yapmaları için izin istedi. Prof.Dr. Odabaşı da olumsuz cevap verince, seyyar satıcı bağırmaya başladı. Bu sırada odanın önünde bekleyenler de içeriye girdi ve Prof.Dr. Odabaşı ile yanında bulunan güvenlik müdürü Ali Musa Aktaş’ın üzerine saldırdı. Aldığı yumruk darbeleri sonucu oturduğu koltuktan yere düşen Prof.Dr. Odabaşı, başını yere çarptı. Güvenlik müdürü Aktaş’ın da aldığı darbeler sonucu sol kaşı yarıldı.

Odanın içerisindeki vazoları, bibloları ve bilgisayarı kıran, masa ve sandalyeleri dağıtan saldırganlar hızla kaçtı. Yaşanan olayın ardından çok sayıda polis ekibi hastaneye sevk edildi.

BELEDİYE DE POLİS DE ENGELLEYEMEDİ

Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Dursun Odabaşı, odasında yaşadığı saldırıyı anlattı:

“Hastane bahçesindeki seyyar satıcıların satış yapmasını engellemek için belediyeye yazı yazdık. Ama engellenemedi. Polis de bu duruma çare olamadı. Bugün personelimi, kendilerine karışılmaması için tehdit etmeye başlamışlar. Ben de aralarından biriyle konuşup, sorunu çözüme kavuşturmak istedim. Odama bir kişi geldi. Hastanenin giriş çıkışlarını engellediklerini ve hastaları rahatsız ettiklerini belirterek satış yapamayacaklarını söyledim. Hastane bahçesinde satış yapmalarına izin vermek için yetkimin olmadığını da ifade ettim ve hastane bahçesini boşaltmalarını istedim. Resmi izin veremeyeceğimizi, verdiğimiz taktirde de herkesin hastane bahçesine dolarak satış yapabileceğini kaydettim. Ekmek parası peşinde olduklarını belirtip çıkmayacaklarını söylediler. Satış yapmaya devam edeceklerini söylemeleri üzerine polise haber edeceğimi bildirdim. O sıra içeriye odanın dışarısında bekleyenler girdi. Biri benim üzerime saldırdı. Diğerleri etrafı dağıtmaya ve kırmaya başladı. Güvenlik müdürünün de kaşını yardılar.”

Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan seyyar satıcıların yakalanması için çalışma başlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ