Haber 16

‘Referandumun Bihter kadar değeri yokmu?’

Referandumda oylanacak Anayasa paketinin içeriğini bilmeyen vatandaşlara AK Partili Kılıç’tan ilginç bir sitem geldi…

‘Referandumun Bihter kadar değeri yokmu?’
  • Gündem / Son Dakika
  • 03 Eylül 2010
  • ‘Referandumun Bihter kadar değeri yokmu?’ için yorumlar kapalı
  • 287 KEZ OKUNDU

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, 12 Eylül’deki referandumda oylanacak Anayasa değişikliklerin ne olduğunu bilmeyen vatandaşlara sitem etti. Kılıç, ”Yeni anayasanın Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu kadar önemi yok mu? Bu dizilere ayırdığınız zamanın yüzde birini yeni anayasayı okumak için ayırın” sözleriyle, tepkisini ifade etti.

Samsun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki referandum gezisinde konuşan Kılıç, İşçilerden, dağıttıkları ”Yeni Anayasa Değişikliği Paketi” ile ilgili broşürleri okumalarını isteyerek, şunları söyledi:

10 DAKİKA AYIRIN


”Bir 10 dakikanızı ayırarak, yeni anayasaya neden ‘evet’ demeniz gerektiğinin yazılı olduğu broşürleri okuyun. Yeni anayasanın Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu kadar önemi yok mu? Bu dizilere ayırdığınız zamanın yüzde birini yeni anayasayı okumak için ayırın. Türkiye’nin geleceği için, çocuklarınızın geleceği için bir 10 dakikanızı ayırın. Bir diziyi kaçırdığınızda ertesi gün, ”Polat ne yaptı, Memati ne yaptı?” diye birbirinize soruyorsunuz. Behlül ile Bihter’i soruyorsunuz. Kararınızı ona göre verin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ