Haber 16

Rekor sürede soygun: 11 sn!

Maskeli 3 şahıs, Şişli ve Zeytinburnu’da kapılarını kırarak girdikleri iki ayrı marketten hırsızlık gerçekleştirdi. Şahısların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsünde ikinci hırsızlık anının 11 saniye sürdüğü görüldü.

Rekor sürede soygun: 11 sn!

Şişli ve Zeytinburnu’nda iki ayrı marketten yarım saat arayla maskeli 3 kişi tarafından hırsızlık yapıldı. İlk olarak Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi 87 numarada bulunan markete gelen maskeli 3 şahıs, saat 03.30 sıralarında marketin kapısını kırarak içeri girdi. Reyonda bulunan sigara paketlerini alan şahıslar, alarmın çalmasıyla 34 YSG 56 plakalı otomobile binerek kaçtı. Şahıslar, vatandaşların da görmesiyle sigara paketlerinin bir kısmını düşürerek kaçtı.




 

Motosikletiyle seyir halindeyken hırsızları gören bir şahıs, durumu polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, hırsızlığın gerçekleştiğini tespit etti. Polis, plakası alınan otomobili yakalamak için çevrede araştırma yapmaya başladı.

MARKETTEKİ SİGARALARI 11 SANİYEDE BOŞALTTILAR


İkinci olay ise Zeytinburnu Şehit Komiser Günaydın Caddesi üzerinde bulunan markette saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Şişli’deki hırsızlığın ardından polise yakalanmadan kaçan hırsızlar, burada da başka bir mağazanın kapısını aynı şekilde kırarak içeri girdi. Sigara reyonunu boşaltan şahıslar, yine 34 YSG 56 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, şahısların içeri girip sigaraları çalmasının sadece 11 saniye sürdüğü görüldü.


İş yeri yetkilisi, alarm şirketinin haber vermesi üzerine markete geldiğini ve hırsızlığın gerçekleşmiş olduğunu gördüğünü aktardı. Güvenlik kameralarını inceleyen market yetkilisi, sadece sigaraların çalındığını ve hırsızlığın sadece 11 saniye sürdüğünü belirtti.


Polis, iki markette de güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de marketlerde parmak izi ve delil araştırması yaptı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ