Haber 16

Rijkaard’dan şok eden istek!

Dos Santos’un gelişini bekleyen Galatasaray’da, Hollandalı hocanın kararı bomba etkisi yarattı.

Rijkaard’dan şok eden istek!
  • Son Dakika / Spor
  • 26 Ocak 2010
  • Rijkaard’dan şok eden istek! için yorumlar kapalı
  • 303 KEZ OKUNDU


Meksikalı yıldızın transferi nedeniyle yabancı kontenjanını açmak için “Harry Kewell gönderilsin” diyen Rijkaard’ın kararı yönetimi de ters köşeye yatırdı.


Yönetim Shabani Nonda’nın ismini beklerken, Kewell’ın adıyla şaşkına döndü. Hollandalı çalıştırıcının Kongolu golcünün UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle böyle bir karar aldığı, transferi beklenen Dos Santos’u da Avustralyalı yıldızın yerine düşündüğü öğrenildi.


Nonda’yı kazanmak için oyunda tuttu


Gaziantepspor maçında Nonda yerine başarılı bir performans sergileyen Elano’yu oyundan çıkaran Rijkaard’ın bu değişikliğinin sebebi de belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcının, kötü performansına karşın Nonda’yı oyundan almayarak, penaltı kaçırdığı için morali bozulan oyuncusunu kazanmak adına böyle davrandığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı yöneticiler ise Nonda’nın gönderilmesini isteseler de hocalarından beklediklerini alamadılar.
Sözleşmesi dondurulamıyor.


Rijkaard ile yapılacak toplantının ardından kesin kararın Kewell’ın Avustralya’daki doktorundan gelecek rapor sonrası belli olması bekleniyor.


Taraftar Kewell’ın kalmasını istedi


Taraftarlar internet forumlarında Kewell’ın mutlaka takımda kalması gerektiğini savunurken, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesinin feshi gündeme gelen Kewell’ın Hagi’den sonra Galatasaray’da en çok sevilen yabancı futbolcu olduğunun altını çizdiler. Taraftarlar “Kewell kalsın” yürüyüşü yapmayı planlıyor. İşte sarı- kırmızı taraftarların Kewell tepkisi: “Dos Santos’u istemiyorum.İki ay sonra oynayacak bile olsa Kewell’ı istiyorum.” “Sözleşme uzatılsın diye beklerken, Santos için Kewell feda edilirse çok yanarım.” “Kewell giderse yönetimin 2 senede yaptığı tüm kredisi biter.”


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ