Haber 16

Roket atarlarla saldırdılar

Diyarbakır Ergani’de karakola saldırdılar. 1 Asker şehit olurken biri ağır 4 askerde yaralandı….

Roket atarlarla saldırdılar
  • Gündem / Son Dakika
  • 23 Ağustos 2011
  • Roket atarlarla saldırdılar için yorumlar kapalı
  • 228 KEZ OKUNDU

Diyarbakır Ergani’de PKK’lı bir grup terörist karakola saldırdı. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.


Diyarbakır’ın Ergani ilçesi Değirmendere Köyü Jandarma Karakolu’na PKK’lılar saat 10.40 sıralarında uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda bir asker şehit olurken biri ağır 4 asker yaralandı.


Yaralılar Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çatışma bölgesine jandarma ve özel harekat timleri gönderildi. Köylerdeki korucular da operasyona katıldı.




Diyarbakır Ergani’de PKK’lı bir grup terörist karakola saldırdı. 4 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden birinin şehit olduğuna yönelik haberler henüz doğrulatılamadı.

 

ÇATIŞMA 15 DAKİKA SÜRDÜ

 

Ergani ile Elazığ’ın Maden İlçesi arasında bulunan Değirmendere Köyü’ndeki askeri kontrol noktasına bu sabah saatlerinde kalabalık bir PKK’lı grubu tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte 4 asker yaralandı.

Kontrol noktasında bulunan askerlerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Yaklaşık 15 dakika süren çatışmanın ardından teröristler dağlık alana doğru kaçtı.

Yaralı askerler Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgeye Diyarbakır’dan helikopterlerle asker sevk edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ