Haber 16

‘Rus ruleti oynayalım’ dedi kafasına sıktı

Samsun’da Murat Sarıkoç, ruhsatsız tabancasını ‘rus ruleti’ denilen oyunu oynamak için başına dayadı. Tetiğe bastığında tabancanın ateş alması sonucu yaşamını yitirdi

‘Rus ruleti oynayalım’ dedi kafasına sıktı
  • Gündem / Son Dakika
  • 02 Ocak 2013
  • ‘Rus ruleti oynayalım’ dedi kafasına sıktı için yorumlar kapalı
  • 294 KEZ OKUNDU

Samsun’da dün, bir şirkette müdür olarak görev yapan evli ve 5 çocuk babası Murat Sarıkoç (35), Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir barda çalışan arkadaşını ziyarete gitti.
‘BUNU İNSANLARI KORKUTMAK İÇİN YAPIYORUM’
Bir süre sohbet ettikten sonra koltukta oturan Murat Sarıkoç iddiaya göre ruhsatsız smith wesson marka tabacansını eline alıp içindeki 6 fişekten 5’ni çıkardı. Sarıkoç arkadaşına, “Silahta tek mermi bıraktım. Şimdi kafama dayayıp rus ruleti oynayacağım. Bunu insanları korkutmak için yapıyorum. Silahı kafama dayadığımda merminin ucunu görüyorum. Bu nedenle korkulacak bişey yok” dedi.
Ancak Sarıkoç, tetiğe dokununca tabancanın ateş alması sonucu başından vuruldu. Murat Sarıkoç, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyat edildikten sonra yoğun bakım ünitesine alındı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen bugün yaşamını yitiren Sarıkoç’un cesedi otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili polisin yaptığı soruşturma sırasında görgü tanıkları, Murat Sarıkoç’un daha önce de insanları korkutmak için bu oyunu defalarca oynadığını belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ