Haber 16

Rüyada Aile Görmek ne Anlama Gelir?

Kişinin kendi ailesi üzerine gördüğü rüyalar, çoğunlukla göründüğü gibi yorumlanır. Ayrıca neşelenmeye, sevinmeye işaret eder.

Kişinin kendi ailesi üzerine gördüğü rüyalar, çoğunlukla göründüğü gibi yorumlanır. Ayrıca neşelenmeye, sevinmeye işaret eder. Bazan üzüntü duymaya, mal sahibi olmaya; bazan da kısmetli bir iş bulmaya yorumlanır. Kimi zaman mutlu sürecek bir evliliğe çağrışım yapar.
Rüyada aile bireylerini toplu ve neşeli olduklarını görmek, rüya sahibinin ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder. Yahut rüyayı görenin müjdeli bir haber alarak sevineceğine hükmedilir. Bir kimse rüyada aile bireylerinden birini üzüntülü görse, üzülen kişinin hastalanacağına işaret sayılır. Yahut o kişinin acı bir haber alarak üzüleceğine yorumlanır.
Evli bir kimse rüyada eşinin evi bırakıp gittiğini görse, mutluluğunun hiç kimse tarafından bozulmayacağına yorumlanır. Bir kimse rüyada aile fertlerinden bir ölüyü rüyada görse, o ailede bir doğumun olacağına işaret sayılır. Şayet sıkıntıda olan bir kimse, rüyada aile bireyleriyle birlikte yemek yediğini ve eğlendiklerini görse, sıkıntılardan kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine hükmedilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ