Haber 16

Rüyada Balık Tutmak ne Anlama Gelir?

Rüyada balık tutmak, büyük kısmet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin uzun yıllar çalışmasının ve emeğinin karşılığı olarak maddi anlamda eline rahat edeceği oranda mal ve kazanç geçeceği şeklinde ifade edilir.

Rüyada Balık Tutmak ne Anlama Gelir?

Rüyada balık tutmak, büyük kısmet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin uzun yıllar çalışmasının ve emeğinin karşılığı olarak maddi anlamda eline rahat edeceği oranda mal ve kazanç geçeceği şeklinde ifade edilir. Rüya sahibinin bundan sonraki hayatını ya da emekliliğini artık geçin sıkıntısı olmadan, bir sahil kasabasındaki yazlık evinde tüm gün dinlenerek ve çalıştığı yılların acısını çıkararak geçireceği anlamına gelir. Bazı rüya tabirleri, rüyada balık tutmayı, rüya sahibinin çalışmadan elde edeceği ama hak etmiş olduğu kazanç olarak tabir eder.
Rüyada Oltayla Balık Tutmak
Rüya sahibinin zorlanarak, çok emek harcayarak ve çok uzun saatler çalışarak ama mutlaka elde edeceği kazanca delalet eder. Kişi, oltayla kaç tane balık tutarsa kazancı da o oranda olacak demektir. Bazen de bu rüya kişinin yapacağı çalışmalardan kar elde edeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder. Olta ile balık tutan kişinin karşına tam istediği gibi bir kısmet çıkar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ