Haber 16

Rüyada Çatıdan Düşmek ne Anlama Gelir?

Rüyada çatıdan düşmek hayır ile tabir edilmez çünkü dam ve çatıdan düşen kimse mevkisini kaybeder, rüya sahibinin arzu muradına kavuşamaması ile tabir edilir.

Rüyada Çatıdan Düşmek ne Anlama Gelir?

Rüyada Çatıdan Düşmek
Rüyada çatıdan düşmek hayır ile tabir edilmez çünkü dam ve çatıdan düşen kimse mevkisini kaybeder, rüya sahibinin arzu muradına kavuşamaması ile tabir edilir. Rüyada çatıdan düştüğünü görmek, iş hayatında bazı sıkıntı ve problemler yaşamaya yorumlanır. Rüyada birinin çatıdan düştüğünü görmek, planlarının bozulacağını ve çıkacağı seyahati erteleyecek olması anlamına gelir. Rüyada çatıdan düşmekten korkmak, korku ve endişelerine kapılarak iş hayatında başarısız olma ile rivayet edilir. Rüyada çatıdan düşerken kurtulmak, kötüye giden işlerini toparlamak ve eski günlerine kavuşmak için yeni arayışlar içinde olmaya yorumlanır.

Rüyada çatıdan düşmek, düşmanının olmasını ve onların vereceği zarar ile maddi kayıplar yaşamaya yorumlanır. Rüyada damdan düşen adam görmek, ihtiyaç sahibi bir kimseye yardım ederek sıkıntısından kurtulması ile tabir edilir. Rüyada çatıdan aşağıya yere düşmek, istediği ve arzu ettiği şeyi elde edememeye ve hayal kırıklığı yaşama ile tasvir edilir. Rüyada çatıdan düşmek, bulunduğu mevkiyi ve makamı kaybetme anlamına gelir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ