Haber 16

Rüyada Eşkıya Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada eşkıya görmek, arkanızda sizi destekleyen kişinin bu destekten yoksun bırakacağına işaret eder.

Yeni koşul ve durumların ortaya çıkacağını haber verir.

Rüyada bir dağ başında eşkıya ile karşılaşıp soyulduğunuzu görmek, maddi hayatınızda bir çok zarar göreceğinize delalet eder.

Bir eşkıya ile tanışıp onunla dost olduğunu görmek, işlerinizde büyük aksamalar olacağına bu yüzden zarara uğrayacağınıza işarettir.

Bazılarına göre; rüyada iyi olduğunu düşündüğünüz bir eşkıya görmek sizi destekleyen bir dostunuz olduğuna işarettir. Eşkıya ile konuşmak ve onunla hafif bir ağız kavgası etmek, bir destekten yoksun olacağınıza, sizi koruyan bir kişinin artık sizi korumaktan vazgeçtiğine delalet eder.

Rüyasında bir eşkıya tarafından yolunun kesildiğini görmek malının elinden gideceğine işarettir. Rüyasında etrafına eşkıyanın toplandığını ve fakat kendisinden bir şey alamadıklarını gören ölüm derecesinde hasta olur, sonunda iyileşir.

Eşkıyadan birinin kendisini soyduğunu ve her şeyini elinden aldığını gören bir belaya uğrar veya akrabasından biri bir musibete uğrar. Bir çok eşkıyanın kendi yolunu kestiklerini ve bütün her şeyini aldıklarını gören düşmanına üstün gelir. Rüyasında kendisinin yol keserek başka birisinin malını çaldığını gören, malı çalınan kimse tarafından bir zarara uğrar.

Eşkıya olarak dağa çıktığını ve gelen geçenleri soyduğunu gören, ağır hasta olur ve sonunda ölür.

Rüyada eşkıyaların dağları terk ettiğini ve geri çekildiklerini görmek devlet işlerinde anlaşmalar üzerine kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ