Haber 16

Rüyada Kırmızı Gül Vermek ne Anlama Gelir?

Rüyada Kırmızı Gül Vermek Verdiğini Görmek özlemi duyulan bir başarıya, kendisini sevenlerle muhabbete, huzurlu olmaya, devlette mertebeye yükseleceğine, istenilen bir birlikteliğe, emniyette yaşamaya, manevi yükü olan insandan uzaklaşmaya, huzur bulmaya, hak edilen güce, işyerinde terfiye delalet eder.

Rüyada Kırmızı Gül Vermek ne Anlama Gelir?
  • Ne Anlama Gelir? / Son Dakika
  • 06 Haziran 2016
  • Rüyada Kırmızı Gül Vermek ne Anlama Gelir? için yorumlar kapalı
  • 3.221 KEZ OKUNDU

Rüyada Kırmızı Gül Vermek Verdiğini Görmek özlemi duyulan bir başarıya, kendisini sevenlerle muhabbete, huzurlu olmaya, devlette mertebeye yükseleceğine, istenilen bir birlikteliğe, emniyette yaşamaya, manevi yükü olan insandan uzaklaşmaya, huzur bulmaya, hak edilen güce, işyerinde terfiye delalet eder. Olumsuz anlamda iyi hali yitirmeye, sağlığın bozulacağına, sağlığın kötüleşeceğine, sıkıntılı yaşantıya işarettir. Bir takım tabirciler şöyle tabir ederler ki: Bu rüya zamanla gözlediği mevkiye, sıkıntılara göğüs gererek düşlediği nimete, zahmetle birlikte beklediği iyi bir geleceğe, çektiği zorlukların meyvesini alarak beklediği rahata işaret eder.
Rüya Tabirleri Hakkında Önemli Noktalar
Tahminen bir bireyin ömrünün ortalama üçte birini, başka bir tabirle tahminen yetmişbeş yıllık bir yaşamın 25 yılını uykuda tüketir.
Rüyaların bazı mesajlar taşıdığı bahsi geçen bir konudur.
Rüya Yorumu konusunda gerek din alimleri, gerek düşünürler, gerekse de bilim adamları tarafından türlü tanımlamalar yapılmıştır.
Rüya yorumlayanın hissiyatının güçlü olması şarttır.
Rüya yorumlayan, mutlaka sonuçta kişinin nasıl etkileneceğini değerlendirmeli, ruhsal problemlere neden olacak tabirlerden zorunlu kalmadıkça kaçınmalıdır.
Rüya Tabiri yapan bireyin tüm eski yorumlar konusunda tecrübe sahibi olması ve düş sahibinin ruh halini de göz önüne alarak rüyayı yorumlaması gerekmektedir.
Rüya yorumu yapan kişinin kesinlikle rüyalarda görülmüş olanın yorumunu bilmesi gerekmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ