Haber 16

Rüyada Öğretmen Görmek ne Anlama Gelir?

Yöneticiye, yargıca, güzel sanatlardan anlayan dirayetli devlet başkanına, fıkıh ve hukuk ehli kimseye, cahil bir topluluğun işlerini yürüten kimseye delalet eder.

Rüyada Öğretmen Görmek ne Anlama Gelir?

Yöneticiye, yargıca, güzel sanatlardan anlayan dirayetli devlet başkanına, fıkıh ve hukuk ehli kimseye, cahil bir topluluğun işlerini yürüten kimseye delalet eder.

Rüyada öğretmeni işini yapamıyorken görmek, uğursuzluk sayılır. Rüyayı gören kişinin çevresinde dost sandığı kişileri iyice bir gözden geçirmesi gerekir.

Rüyada öğretmen olduğunu veya öğretmenlik yaptığını görmek bir sorumluluğu almak ve bunun sonunda başarılı olarak insanları yönetecek konuma gelmek demektir.

Öğretmen, başarının simgesidir. Bu rüya, çok özel bir davete katılacağınız anlamına da gelir.

Kişinin isteyerek sorumluluk alacağına ve bunun sonucu iyi bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada bilgisi bol bir öğretmen görmek, cahil bir milletin büyüğü ile tabir olunur. Birine ders verdiğini gören, halk arasında şerefe nail olur. Ders okutmak ve kendisinin öğretmen olduğunu görmek, büyük bir rütbeye ulaşacağına delalet eder.

Rüyasında öğretmen olduğunu veya öğretmenlik yaptığını gören kimse isteyerek bir sorumluluğu kabul edecek ve bunun sonunda da pek çok kimseyi yönetecek duruma gelecektir. Bir öğretmenle konuşan kimse geleceğini iyi etkileyecek şeyler öğrenir.

Rüyada öğretmeninizi görmek; kendinizi geliştireceğinize, işinizde başarılar elde edeceğinize işarettir.

Rüyada öğretmen olduğunu ancak bu mesleği icra ederken tedirgin olduğunu görmek bir konuda kararsız kalacağınıza ve kendi bilginiz dahilinde ona bir çözüm bulamayacağınıza dışardan size akıl verecek birinden destek almanız gerektiğine delalet eder.

Rüyada öğretmeni sınıf yerine dışarda ders anlattığını görmek yeni bir ilgi alanınız olacağına yeni bir şey öğreneceğinize işaret eder. Bu yeni bir dil, yeni bir enstrüman, yeni bir dikiş nakış şekli, yeni bir meslek olabilir aynı zamanda dışarda ders almak öğreneceğiniz yeni konunun var olduğunuz mekanlar dışında bir yerden alınacağına da delildir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ