Haber 16

Rüyada Ölmüş Birini Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada Ölmüş Birini görmek, rüya sahibi için kısmet ve iyi geçim, güzel dostlukların olacağı hayırlı bir rüyadır. Rüyada ölmüş birini diri görmek, olmayacak bir işin kolayca gerçekleşmesi ve beklediği huzur ve mutluluğa kavuşmak ile tasvir edilir

Rüyada Ölmüş Birini Görmek ne Anlama Gelir?
  • Ne Anlama Gelir? / Son Dakika
  • 12 Mayıs 2016
  • Rüyada Ölmüş Birini Görmek ne Anlama Gelir? için yorumlar kapalı
  • 522 KEZ OKUNDU

Rüyada Ölmüş Birini görmek
Rüyada Ölmüş Birini görmek, rüya sahibi için kısmet ve iyi geçim, güzel dostlukların olacağı hayırlı bir rüyadır. Rüyada ölmüş birini diri görmek, olmayacak bir işin kolayca gerçekleşmesi ve beklediği huzur ve mutluluğa kavuşmak ile tasvir edilir. Rüyada ölmüş birini canlı görmek, Aile ve iş hayatında yaşanacak mutluluklar ve yeni işinde atılacak adımların olumlu olup başarı ile sonuçlanacak olmasıdır. Rüyada ölmüş birini ağlarken görmek, İşlerinin iyi olması sayesinde çevresindeki herkesi mutlu edecek olmasıdır. Rüyada ölmüş birine sarıldığını görmek; sıkıntı ve üzüntüdür. Rüyada ölmüş birini yıkadığını görmek; kötü kişiliğe ve hayırsız kimse ile tabir olur. Rüyada ölüyü öptüğünü görmek; mutluluk ve sevinçtir.

Rüyada ölmüş birinin gülümsediğini görmek, huzur ve muhabbet duyacağı dostluklara ve çevresinin genişleyip artacağının habercisidir. Rüyada ölmüş birini gülerken görmek, kısmet ve şans bakımından talihin açılması demektir. Rüyada ölmüş birini ağlarken görmek, dert ve tasanın gitmesi, sıkıntılardan kurtulmak ve hastalıktan halas olmaktır. Rüyada ölmüş biriyle konuşmak, hayırlı geçim ve iyi kısmetlerin habercisidir. Rüyada ölmüş birini hasta görmek, üzüntü ve kederden kurtulmak ve dertlerine çare bulmak için gayret göstermek demektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ