Haber 16

Rüyada Tabanca Görmek Ne Anlama Gelir?

Bakınız; Silah.

Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir.

Rüyada Tabanca Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Eğer tabancayla ateş ettiğinizi gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerektiğinin işaretidir.

Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı birine işarettir. Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.

Rüyada elinde tabanca olduğunu fakat bununla ateş etmediğini gören, kötü sözlerle herkesi kıracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir.

Tabanca ile birine nişan aldığını gören, iftira atarak herkesi korkutur. Tabancasının bozulduğunu veya kırıldığı görmek, iftira ederek halkı korkutmak ister fakat bunu başaramaz.

Rüyada belinde veya yanında bir tabanca olduğunu görmek hiç ummadığı biri tarafından bir zarara uğratılacağına delalet eder.

Tabanca ile eti yenebilen bir hayvanı öldürmek ve o havyanın etini pişirip yemek, bir işin üstesinden geleceğinize ve o işin sonucunda o işten gelecek hayrı göreceğinize delalettir. Tabanca ile vurduğu hayvanın etini yememek ise işin sonucunun sizden daha çok başkalarının hayrına dokunacağına işaret eder.

Tabanca ile eti yenemeyen bir hayvanı öldürmek yapmaya niyetlendiğiniz işin beklediğiniz sonuçları doğurmayacağının habercisidir. Etin yenmeyen bir hayvanı tabanca ile vurup yemek harama karışacağınıza, yememek ise beklediğiniz sonucu doğurmasa da o işten zarar görmeyeceğinize delalet eder.

Tabancadan kurşun çıktığı halde o kurşunun kimseye gelmediğini görmek bir belayı ucuz atlatacağınıza işaret eder.

Tabanca ile sevdiği veya aileden birini vurmak aileden birinin kalbini kırmaya onu manevi olarak yaralamaya işaret eder.

Rüyada tabancaların olduğu bir cephanelik görmek takım arkadaşlarınızla birlikte ciddi bir mücadeleye girişeceğinize, o tabancalardan alıp harekete geçmek, takım arkadaşlarınızala birlikte ne için savaşıyorsanız başarılı olacağınıza işaret eder.

Rüyada elinizdeki tabancayı bırakıp başka bir araç almak eğer tabancadan dala güçlü bir silahsa işinizde ilerlemenizi sağlayacak gelişmeler olacağına, eğer aldığınız araç tabancadan daha güçsüz bir silah ise işlerinizde ilerlemeye çalışırken imkanlarınızın sınırlı olacağına delalettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ