Haber 16

Sabotaj ihtimal %99 deÄŸil %99.5

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Sabotaj ihtimal %99 deÄŸil %99.5
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Eylül 2012
  • Sabotaj ihtimal %99 deÄŸil %99.5 için yorumlar kapalı
  • 209 KEZ OKUNDU

CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Afyonkarahisar’daki patlamayla ilgili, “Bana gelen bilgiler sabotaj olduÄŸu yönünde. Hatta bir bilgi yüzde 99 deÄŸil 99.5 “sabotaj”dır yönünde” diye konuÅŸtu.
 
 
 
KılıçdaroÄŸlu’nun konuÅŸmasından satır baÅŸları şöyle:
 
 
 
“Afyonkarahisar’daki patlamayla ilgili Genelkurmay BaÅŸkanı “her ÅŸey ortada” dedi. BaÅŸbakan’a sorduk. “Bu ülkenin insanları doÄŸru bilgi istiyor” dedik. Televizyona çıkan uzmanlar olayın kazadan çok sabotaj olduÄŸunu dile getirdi. Bakan EroÄŸlu ve vali “kaza” dedi.
 
 
 
Hükümetin söylediğine güvenmiyoruz. Yalan söyleyen bir hükümettir. Doğruları halktan saklayan bir hükümettir.
 
 
 
Suriye’de bir uçağımız düştü ne zaman öğrendik. Suriye açıklama yaptıktan sonra. Uludere’de 34 yurttaşımız öldürüldü, ilk bilgileri yabancı haber ajanslarından öğrendik. Böyle bir hükümete dünyada rastladınız mı? Biz hesap sormak istiyoruz. Bizi suçlu duruma düşürmeye çalışıyorlar. Åžu sorumuzda yanıtsız kaldı “madem terörist dediniz neden ailelerine aylık baÄŸladınız.” Yalandan iktidar olunmaz. Ä°ktidar sorunları önceden görüp önlem alma iÅŸidir.
 
 
 
Ben ana muhalefet lideriyim bana her yerden bilgi gelir. El bombası düşmüş de patlama olmuÅŸ. Bunun böyle olmadığını askerlik yapan herkes bilir. Bana gelen bilgiler sabotaj olduÄŸu yönündedir. Hatta bir bilgi yüzde 99 deÄŸil 99.5 “sabotaj”dır yönünde.
 
 
 
Acemi askerlerin olmadığı depoda patlamanın nedeni nedir? Rapor hazırlanacakmış, ama sizin “kaza” dediÄŸiniz bir rapor gelirse kabul etmeyiz. Bir deÄŸil, iki patlama oldu.”   

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ