Haber 16

Sağlam’a göre Bursaspor şampiyon

Ertuğrul Sağlam, Kayserispor karşısında aldıkları 3 puanın kendilerini şampiyon yapacağına inandığını söyledi..

Sağlam’a göre Bursaspor şampiyon
  • Son Dakika / Spor
  • 02 Mayıs 2010
  • Sağlam’a göre Bursaspor şampiyon için yorumlar kapalı
  • 292 KEZ OKUNDU


Bursa’da oynanan Kayberispor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Sağlam, geride kalan maçlar için çok önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Karşımızda çok iyi bir takım, iyi kadrosu ve teknik adamı olan bir takım vardı. Böyle bir rakibe karşı kazanmak zorunda olduğumuz bir oyunu oynamak kolay değil. Rakibimizin de bir iddiası var. Çok hırslı oynadılar. Sertlikler oldu. İlk yarı kalemizde gol pozisyonu görmeden 2-0 öne geçtik. İkinci yarı risk aldıkları sırada arkada bıraktıkları boşlukları değerlendirmek istedik. Ataklarda geliştirdik ama farkı açmak için golleri bulamadık. Rakibimizin çok önemli silahları var, Makukula gibi. Onları değerlendirmek istediler.”


“Burada alınan 3 puanın bizi şampiyon yapacağına inanıyorum.” diyen Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe’de kazandı. Önümüzdeki hafta biz oynamadan kazanıp, rakibimizin önünde olacağımız için o baskıyı Fenerbahçe yaşayacaktır. Form düzeyi yükselmiş Ankaragücü ile zor bir deplasman oynayacak Fenerbahçe. İnşallah burada Beşiktaş’la finali yapacağız.”


Oyuncuları ve taraftarları her türlü olumsuzluğa rağmen güzel davranışlarından dolayı tebrik eden Sağlam, Kayserispor için ise, “Kayserispor da hayatımda çok önemli yer tutuyor. Onlara da selamlarımı sunuyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.


Bursaspor’un başarılı oyuncusu İbrahim Öztürk ise zor bir maç oynadıklarını belirterek, “Şuanda Fenerbahçe bizden bir adım önde ama biz şampiyonlar ligini garantilemiş durumdayız. Biz Beşiktaş maçını alıp rakibimizi bekleyeceğiz. Şuan ona bağlayız. İnanıyorum ki sene sonunda gülen taraf biz olacağız.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ