Haber 16

Sağlam:Küfür istemiyorum!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ”Stadımızda küfür duymak istemiyoruz.

  • Son Dakika / Spor
  • 09 Eylül 2010
  • Sağlam:Küfür istemiyorum! için yorumlar kapalı
  • 263 KEZ OKUNDU

Sağlam, Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm Müslümanların ve Türkiye’nin Ramazan Bayramını kutladı.

Çok güzel bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını ifade eden Sağlam, ”İnşallah sağlık, huzur, mutluluk içinde güzel bir bayram geçiririz ve bundan sonraki günlerimiz de bayramın, Ramazanın bereketiyle çok güzel geçer” diye konuştu.

Sağlam, Eskişehirspor ile başlayan Valencia ile devam eden ve Gaziantepspor ile son bulacak yoğun bir haftaya gireceklerini belirterek, bu yoğun süreçten alınlarının akıyla çıkıp hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde geleceğe biraz daha umutla bakmayı hedeflediklerini anlattı.

Deneyimli teknik adam, yarın sahalarında yapacakları Eskişehirspor karşılaşmasında yeşil-beyazlı taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini kaydetti.

Sağlam, bir gazetecinin, ”Taraftarlara bir mesajınız olacak mı” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

”Taraftarlarımız zaten Türkiye Ligi’yle alakalı geçtiğimiz sezondan antrenmanlı, tecrübeliler. Bu sezon da hedefimizin büyük olduğunu hep beraber telaffuz ediyoruz. İyi bir başlangıç yaptık. Ben yarın bütün stadın sonuna kadar yeşil-beyaza bürünüp maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar taraftarımızın coşkuyla, heyecanla bizi destekleyeceğini umuyorum ve bekliyorum. Bir başka dileğimiz de geçen sezondan devam edip bu sezon da iyi başlayan taraftarımızın fair-play konusundaki duyarlılığının yarın biraz daha ön plana çıkmasını istiyoruz. Çünkü Ramazan bitti, bayramdayız. Bu bayramın hassasiyeti dolayısıyla taraftarlarımızın kendine yakışır bir şekilde bizleri desteklemelerini istiyoruz. Stadımızda küfür duymak istemiyoruz. Bize de bu yakışıyor. Çünkü örnek bir takım, örnek bir taraftar topluluğu olduk. Bu doğrultuda da taraftarımızdan kesinlikle fair play ruhu içinde bizi desteklemelerini istiyoruz. Şartlar ne olursa olsun maçın başından sonuna kadar, stattan ayrılana kadar tek kelime daha küfür duymak istemiyoruz.”




BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ