Haber 16

Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı

Samsung iPad Mini’ye rakip olarak piyasaya süreceği Galaxy Note 8 fiyatı ve özellikleri netleşti. Samsung Galaxy Note 8 ne zaman çıkacak ve özellikleri haberimizde…

Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı
  • Son Dakika / Teknoloji
  • 21 Mayıs 2013
  • Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı için yorumlar kapalı
  • 452 KEZ OKUNDU

Hayatına Hareket Kat


Bu sloganla lanse edilen Samsung Galaxy Note 8  aynı zamanda cep telefonu olarak da kullanılabiliyor. Gün boyunca her anınızda size eşlik edecek Yeni Samsung Galaxy Note 8.0’e merhaba deyin. Bağlantı hızı, yüksek performansı ve S Pen’in doğal hissiyle Note 8.0, mükemmel boyutuyla her zaman, istediğiniz anda yanınızda.


Fiyatı 1000 TL’nin Altında

 

Samsung’un MWC 2013 etkinliği kapsamında kullanıcıların beğenisine sunduğu Galaxy Note 8 satışlara başladı. İlk olarak İngiltere’de raflardaki yerini alan tablet için belirlenen satış fiyatı ise 339£ (915 TL) oldu. Belirlenen satış fiyatının Wi-Fi modeline ait olduğunu hatırlatmakta yarar var; zira 3G versiyonu daha yüksek bir satış rakamına sahip olacak.

 

Yeni Samsung Galaxy Note 8.0 Tablet ve Telefon Arasında Bir Cihaz

Note 8 Phablets olarak adlandırdığımız telefon ve tablet arasında bir cihaz ve her iki cihazın da özelliklerini barındırıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı phablet, Samsung’un S Pen olarak adlandırdığı kalemle birlikte geliyor. Kalem cihazın sağ üst köşesindeki yuvasında saklı ve ihtiyaç duyduğunuzda yuvasından çıkarıp kullanabiliyorsunuz.


Samsung Galaxy Note 8’de Galaxy S 4 Özellikleri ve S Pen Desteği


Samsung Galaxy S 4′te tanıtılan Air View özelliğini Note 8′de de mevcut. S Pen’i cihazın ekranına yanaştırdığınızda ön bilgileri size aktarıyor veya resimleri gösteriyor. Cihazın işletim sistemi Android 4.1.2 Jelly Bean. Samsung çıkardığı cihazların tamamında en güncel Android yazılım sürümlerini kullanıyor ve Android telefonlar arasında yüzde 40 gibi bir pazar payı Samsung cihazlarına ait.


Samsung Galaxy Note 8, 8 İnç Ekranla Geliyor


Note 8 adına da uyumlu bir şekilde 8 inç ekrana sahip ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip. Cihaz Galaxy Note 10 serisinin aslında biraz daha ufağı. Yukarıda da söylediğimiz gibi telefon ve tablet arası bir cihaz ve Phablet diyoruz. Cihazın gövdesi plastikten yapılmış ve klasik Samsung stratejisi olarak ağırlığı azaltmak ve maliyeti düşürmek, kısaca kazan kazan politikasını materyallerde de görüyoruz.


iPad Mini’ye Rakip Geldi


Bu klasmanda Note 8′le karşılaştıracağımız tek cihaz aslında iPad Mini. İki cihaz ekran ve boyut olarak birbirine çok yakın olmasına rağmen özellik açısından farklılıklar gösteriyor. İpad Mini de sim karttan arama özelliği mevcut değil ve S Pen gibi bir kalemi de mevcut değil. Ancak uyumlu bir kalem satın alarak S Pen özelliği kazandırabilirsiniz; fakat Note 8′deki gibi Air View vb diğer özellikleri iPad Mini’deki kalemle kullanamıyorsunuz. Bu yönüyle Note 8 daha üstün bir cihaz; fakat iPad Mini’yi de ezmeyelim; çünkü artı özellikleri mevcut.


Genel anlamda cihazları karşılaştırdığımızda iPad Mİni birkaç adım önde ve fiyat / performans açısından daha tercih edilebilir bir cihaz; fakat telefonla arama ve farklı özellikler ararsanız Note 8 de tercih edilebilir bir cihaz. Satın alma kararınızı tamamen sizin kullanım alışkanlığınıza göre verebilirsiniz.


Samsung Galaxy Note 8 Tanıtım Videosu

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ