Haber 16

Şanlıurfa Hilvan’da sel felaketi!

Hilvan’da akşam saatlerinde etkili olan yağış beraberinde sel getirdi. Şanlıurfa-Diyarbakır yolundaki köprüde sel sularını içinde 2 kişi bulunan bir aracı sürükledi…

Şanlıurfa Hilvan’da sel felaketi!

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde etkili olan yağışlar sonucu oluşan sel nedeniyle, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolundaki bir köprüde mahsur kalan minibüsteki 2 kişi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


Alınan bilgiye göre, Hilvan ilçesi ve çevresinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonucu, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Hilvan’ın Aslanlı köyü yakınlarındaki bir köprüde, sel suları nedeniyle şarampole sürüklenen İbrahim Mendi yönetimindeki 42 BYM 05 plakalı minibüste mahsur kalan Mendi ve beraberindeki Ümit Coşkun, vatandaşlar ile Siverek itfaiyesi ekiplerince kurtarıldı.


Minibüsten kurtarılan 2 kişi, bu esnada bir bebeği Muş’tan Mersin’e götürürken yol kapalı olduğu için geri dönen ambulansa bindirilerek, Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ambulanstaki bebek ve kurtarılan 2 kişi burada tedavi altına alındı.



Bu arada Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, hastaneye gelerek, tedavi altına alınanların durumuyla ilgili bilgi aldı.


YOL SAATLERCE ULAŞIMA KAPALI KALDI


Ulaşıma kapanan ve uzun araç konvoyunun oluştuğu yolda saatlerce bekleyen araçlar alternatif güzergahlara yönlendirilmeye çalışıldı.


Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde etkili olan yağışlar sonucu oluşan sel nedeniyle bir köprünün sular altında kalması sonucu ulaşıma kapanan Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunu gece saatlerinde ulaşıma açıldı.


Yol suların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ