Haber 16

Sarıgül’den Muhteşem 3 Proje

Mustafa Sarıgül günlerdir seçim çalışması yürütüyor, onun İstanbul için somut bir projesini duyan oldu mu? Peki ya, Kadir Topbaş’ın İstanbul için neler yaptıklarını ya da yapacaklarını duymayan var mı?

Sarıgül’den Muhteşem 3 Proje
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Şubat 2014
  • Sarıgül’den Muhteşem 3 Proje için yorumlar kapalı
  • 285 KEZ OKUNDU

30 Mart yerel seçimlerinin çok renkli ve çetin geçeceği çok önceden belliydi. Yerel seçimlerde en büyük rekabetin İstanbul’da olacağı da çok açık… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Kadir Topbaş mı Mustafa Sarıgül mü oturacak sorusunun cevabı da belli. Yapılan kamuoyu araştırmaları, sona eren, devam eden ve yapılacak projelere bakıldığında Kadir Topbaş, Mustafa Sarıgül’e fark atmış durumda.

KADİR TOPBAŞ’TAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

AK Parti Genel Merkezi tarafından resmi olarak aday gösterildikten sonra, İstanbul’u ilçe ilçe dolaşan Kadir Topbaş Tuzla, Sancaktepe, Ataşehir, Eyüp, Maltepe ilçelerine ayrı ayrı projelerle anlatırken İstanbul’un genelini ilgilendiren projeleri açıklamayı da ihmal etmedi.

Topbaş, Tuzla için iki hat birden metro çalışması başlattıklarını ve yılda 25 milyon insanı bölgeye çekecek Viaport Marine’nin inşa edileceğini; 100 bin araçlık otoparklar yapacağız. Bunların çoğunun kapalı olacağını; İSO, İTO, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ve Turizm sektörü ile birlikte İş Kapısı projesine start veriyoruz. İş arayan işsiz ile işçi arayan işveren arasında sağlıklı köprüler kuracağını; dar gelirli vatandaşlara 10 bin sosyal konut hedeflediklerini açıkladı.

SARIGÜL SEVGİYLE YÖNETECEĞİ İSTANBUL’DA TRAFİĞİ DE ÇÖZECEK

Aylardır İstanbul’u dolaşan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün açıkladığı somur bir proje var mı?

İŞTE SARIGÜL’ÜN O 3 PROJESİ

Her seferinde İstanbul’u ‘sevgiyle’ yöneteceğini dile getiren Sarıgül’ün ‘İstanbul trafiğini çözeceğim’ vaadinin ise altı boş kaldı. Çünkü Sarıgül bunu nasıl yapacağını henüz seçmenlere anlatamadı. Bu sadece lafta kaldı. Ancak Sarıgül’ün lafta kalmayan üç projesi var:

Sarıgül, belediye başkanı olarak seçilirse yapacağı ilk icraatı ‘VİP taksi’ uygulamasını kaldırmak olacak, dedi. Sarıgül konuyla ilgili olarak “Orada alacağım ilk karar, ‘vip taksilere’ son vermek olacak” demişti. Vatandaşlara konforlu ve kaliteli otomobillerle taksi hizmeti sunan bu hizmeti İstanbul Taksiciler Esnaf Odası bizzat Kadir Topbaş’tan istemişti.

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U KAPATIP RONALDOLAR ÇIKARTACAĞIM”

Sarıgül’ün dün açıkladığı bir diğer projesi ise sporla alakalı. “Başkan seçildiğim takdirde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u kapatacağım.” diyen Sarıgül, sporcu fabrikaları kuracaklarını ve Ronaldo yeteneğinde gençleri küçük yaşlarda keşfedeceklerini söyledi.

Mustafa Sarıgül, başkan seçilmesi durumunda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ‘marka’ anlaşması için masaya oturacağını çok önceden ifade etmişti.

Durum böyle olunca, insanın aklına ister istemez şu sorular geliyor: İstanbul’da projeler mi kazanacak yoksa milleti oyalayan sözler mi? İstanbullular hizmete mi oy verecek yoksa ideolojiye? 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ