Haber 16

Seçim çılgınlığı adam vurdurttu

Bu kadar da çılgınlık olmaz! Oğlu yerel seçimlerde muhtar adayıydı. Oğlunu desteklemeyeceğini söyleyene kurşun sıktı.

  • Son Dakika
  • 28 Şubat 2009
  • Seçim çılgınlığı adam vurdurttu için yorumlar kapalı
  • 349 KEZ OKUNDU



Gaziantep’te 62 yaşındaki Memik Altın, yerel seçimlerde muhtar adayı olan oğlu Metin Altın’ı(37) desteklemeyeceğini söyleyen yeğeni Cafer Avşar’ı (47) tabancayla bacaklarından vurdu.

Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil İlçesi Aydıntepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Aydıntepe Mahallesi muhtarı olan Cafer Avşar ile konuşmak için evinin önüne gelen Memik Altın, yerel seçimlerde Aydıntepe Mahallesi’ne başka bir partiden muhtar adayı olan oğlu Metin Altın’ı desteklemesini istedi.

İddiaya göre, Cafer Avşar dayısına, ”Bu seçimlerde aday değilim. Ancak, aynı siyasi görüşü paylaştığım muhtar adayı olan Adil Güneş’i destekleyeceğim” dediği öğrenildi. Bunun üzerine dayı ile yeğen arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Yeğeninin tavrına sinirlenen Memik Altın, üzerinde taşıdığı tabancayla yeğeni Cafer Avşar’ı bacaklarından vurdu. Cafer Avşar, götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Bacaklarına birer kurşun isabet eden Avşar’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olay sonrası kaçan Memik Altın’ı arayan polis, soruşturmayı sürdürüyor.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ