Haber 16

Seda Sayan ‘İftira’ dedi!

Seda Sayan uzun süren albüm suskunluğunu İftira isimli tek şarkılık albümle bozdu. İşte Seda Sayan’ın yeni albümü ve yeni şarkısı İftira…

Seda Sayan ‘İftira’ dedi!

İki buçuk yıldır albüm yapmayan Seda Sayan, yeni albümü öncesinde suskunluğunu tek şarkılık “İFTİRA” projesiyle bozuyor. Şehrazat’ın muhteşem şarkısını ünlü DJ Hüseyin Karadayı’nın yaptığı cover’la seslendiren Seda Sayan,  İftira ile bu yaz kendinden yine çok söz ettirecek.  


 


Sahne ve televizyon dünyasının tartışmasız en iyi ismi Seda Sayan müzikteki  uzun süren sessizliğini yaza özel muhteşem bir şarkı ile bozuyor. Sözü ve müziği ünlü besteci Şehrazat’a ait “İftira” şarkısını, son günlerde adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en ünlü DJ’i Hüseyin Karadayı’nın düzenlemesiyle seslendiren Seda Sayan, iki buçuk yıl aradan sonra sevenleriyle bu şarkıyla hasret giderecek.


 


2011 yazının en çok dinlenecek şarkısı olacak İftira, Seda Sayan’ın yeni albümünü dört gözle bekleyen hayranlarına sürpriz yaptığı tek şarkılık bir proje.


 


Prodüktörlüğünü Özgür Aras’ın üstlendiği bu iddialı çalışma için Seda Sayan “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Şehrazat, Hüseyin Karadayı ve Seda Sayan buluşması çok güzel oldu. Şu sıralar yeni albümüm için de stüdyo çalışmalarım sürüyor. Albüm gelene kadar, herkesin bu yaz İftira ile güzel vakit geçirmesini diliyorum ” diyor.


 


Seda Sayan İftira Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak.





 

HABER16.org

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ