Haber 16

Sherlock dizi

Sherlock dizi Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle’ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı Britanya televizyon dizisidir.

  • Diziler / Son Dakika
  • 21 Şubat 2013
  • Sherlock dizi için yorumlar kapalı
  • 468 KEZ OKUNDU

Sherlock dizi, Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle’ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı Britanya televizyon dizisidir. Dizinin 90 dakikalık ilk bölümü 25 Temmuz 2010 günü BBC One televizyon kanalında, “Mini-Dizi” olarak yayınlanmaya başladı. Ancak gördüğü büyük ilgi sonucunda diziye devam edilmesine karar verildi. Dizinin 2. sezonu 1 Ocak 2012’de başladı. 15 Ocak 2012’de yayınlanan 6. bölüm ise 2. sezonun final bölümü olarak seyirciyle buluştu. 3. sezon onayını alan dizinin tekrar 2012’nin yaz aylarında başlaması bekleniyor.
Dizi romandan farklı olarak 2010’lu yıllarda geçiyor. Sherlock Holmes’ün kredi kartları, cep telefonu ve laptopu var, otomobil ve metroyu kullanıyor. Anlatıcımız Dr. John Watson ise alışılagelmiş şekilde kağıt ve kalem kullanarak hatırat yazmıyor, bir blog adresi var ve düzenli olarak oraya yazılar gönderiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ