Haber 16

Sibirya havası Edirne’den giriş yaptı!

Edirne’de yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Karayolları ekipleri, yolların açık kalması için yoğun çaba sarfediyor.

Sibirya havası Edirne’den giriş yaptı!


Edirne’de etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nederniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşanırken, karayolları ekipleri, yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Edirne’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde etkisini iyice arttırdı.

Yola hazırlıksız çıkan sürücüler, zaman zaman zor anlar yaşadı. Bulgaristan’a geçiş sağlayan Lalapaşa İlçesi’ndeki Hamzadere Sınır Kapısı’nda kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar oldu.

Karayolları ekipleri ve belediye ekipleri, yolları açık tutmak için aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışmaların sürdürüyor.

Kar yağışına en çok sevinen ise her zamanki gibi çocuklar oldu. Sokaklara çıkan gençler ve çocuklar, kar topu oynayıp güreş tuttu. Beyaz örtüyle kaplanan tarihi Selimiye camii ise ayrı bir güzelliğe büründü.
Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının yarın da etkili olacağını belirterek, sürücüleri ve vatandaşları uyardı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ