Haber 16

Simao sudan ucuza geldi!

Beşiktaş bir süredir transferini noktalamak istediği Portekizli yıldız Simao Sabrosa’da mutlu sona ulaştı. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, Simao transferini resmen açıkladı.

Simao sudan ucuza geldi!
  • Son Dakika / Spor
  • 23 Aralık 2010
  • Simao sudan ucuza geldi! için yorumlar kapalı
  • 258 KEZ OKUNDU

Portekizli yıldız Simao Sabrosa’nın Beşiktaş’a maliyeti belli oldu. NTV Spor’a konuşan Asbaşkan Serdal Adalı, Simao için Atletico Madrid’e 900 bin euro ödeyeceklerini açıkladı.


Quaresma ve Guti’den sonra Simao Sabrosa’yı da kadrosuna katarak transfer piyasasını sarsan Beşiktaş, yıldız futbolcunun transferini borsaya bildirmeye hazırlanıyor.


Transferle ilgili NTV Spor’a konuşan Beşiktaş Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, “Simao Sabrosa Beşiktaş’a hayırlı olsun” dedi.


Sezon başından bu yana Simao’nun transferiyle ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Adalı, Portekizli kanat oyuncusuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.


Basında Atletico Madrid’e ödenecek bonservis bedeli konusunda çıkan farklı haberlere de açıklık getiren Adalı, İspanyol kulübüne sadece 900 bin euro ödeyeceklerini açıkladı.


NTV Spor

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ