Haber 16

Son Anket Sonuçları Uykuları Kaçıracak Cinsten

ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, AK Parti için yaptıkları son anketin, Fethullah Gülen Cemaatinin üst kadrosu ile muhaliflerin uykularını kaçıracağını açıkladı.

Son Anket Sonuçları Uykuları Kaçıracak Cinsten
  • Gündem / Son Dakika
  • 18 Şubat 2014
  • Son Anket Sonuçları Uykuları Kaçıracak Cinsten için yorumlar kapalı
  • 266 KEZ OKUNDU

ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, AK Parti için yaptıkları son anketin, Fethullah Gülen Cemaatinin üst kadrosu ile muhaliflerin uykularını kaçıracağını açıkladı. Oran vermeyen Uslu, “Sonuçlar nazar boncukluk. AK Parti güçlü olduğu illerde yükselişte” dedi.

2001 yılından beri AK Parti’ye düzenli olarak anket yapan ve seçim sonuçlarını doğruya yakın tahminleriyle bilinen ANAR’ın son anketi uykuları kaçıracak.

ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, AK Parti’ye 31 Mart seçimleri için yaptıkları son araştırmanın paralel yapı ile muhaliflerin uykularını kaçıracağını söyledi.

Anket hakkında oran vermeden Twitter’dan ipuçları paylaşan Uslu, “Sonuçlar nazar boncukluk” ifadesini kullanarak AK Parti zayıflıyor görüşünde olanlara mesaj verdi. Uslu, sonuçlarını AK Parti’nin izin vermesi halinde açıklayacağı ankete göre AK Parti’nin güçlü olduğu illerde oylarını artırdığını da ifade etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ