Haber 16

Sonbahar dizisi izle

Sonbahar dizisi izle Bütün hayatını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder.

  • Diziler / Son Dakika
  • 11 Ocak 2013
  • Sonbahar dizisi izle için yorumlar kapalı
  • 392 KEZ OKUNDU

Sonbahar dizisi izle Bütün hayatını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbul’da üniversiteyi kazanınca, ailece İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.
Aileden kalma eski evin tadilatı, Leyla’nın üniversiteye hazırlık kursu, Necla ve Ayşe’nin okul masrafları derken Ali Rıza Bey’in emekli ikramiyesi erimeye başlar. Ali Rıza Bey yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de ilkelerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder.
Şartlar artık daha zor olduğu için, Hayriye Hanım bu kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen Şevket bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey’in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadına kaptırınca işler değişir. Ferhunde kısa zamanda dizginleri ele alır. Evin bütün düzenini değiştirir. Oğuz adlı kişinin de aileye sinsice girmesiyle beraber olaylar yavaş yavaş kötüye gider.
Ferhunde’nin bitmek tükenmek bilmeyen oyunları, Şevket’in, karısının isteklerine boyun eğişi, Leyla ve Necla’nın akılları bir karış havada davranışları, Hayriye’nin evi idare edemeyişi aileyi zor duruma düşürür. Ali Rıza Bey dirense de karşı koyacak gücü yoktur. Çaresiz, ömrünün sonuna dek seyretmeye mahkum olduğu “Yaprak Dökümü” başlamıştır bir kere…
Yaprak Dökümü yayınlandığı tarihten, final bölümüne kadar zirveden hiç inmemiş ve fenomen haline gelmiştir. Özetleri ve tekrarları bile reyting listelerinde hep üst sıralarda yer almıştır. Dizi sayesinde popülerliğini arttıran ve fan kitleleri edinen iki isim Deniz Çakır ve Fahriye Evcen’dir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ