Haber 16

Taksim’de ki teknolojik ‘UCUBE’

Taksim Gezi Meydanına kurulan dev ışıklı ağaç, teknolojik özellikleriyle beğenilmesine karşın eleştiren ve anlam veremeyenlerde çoğunluktaydı.

Taksim’de ki teknolojik ‘UCUBE’

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, aydınlatma şirketi MK-Türkiye’nin son projesi olan dev ağaç, 18 metre yüksekliğinde ve 6 bin kilogram ağırlığında.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Güzelleştirme Derneğinin projesi kapsamında, kurulmaya başlandığı günden itibaren vatandaşların ilgi ve beğenisini çeken teknolojik ağacın üzerinde göz kamaştırıcı animasyon ve renkler yer alıyor.


Üzerinde 5000 RGB Pixel Led kullanılan, 8 metre çapında, paslanmaz çelik konstrüksiyondan imal edilmiş, konik yapıya sahip ağaç, yaklaşık 15 günde Türk ve Avusturyalı mühendislerce inşa edildi.


Ağaç aynı zamanda firmaların tanıtım yapabileceği reklam alanı olarak kullanılabiliyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen MK-Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Aktuna, Taksim gibi İstanbul’un merkezi sayılan bir yerde böyle önemli bir projeyi gerçekleştirmenin çok onur verici olduğunu belirterek, ”Ağaç tamamen kendine özgü tasarımı, teknolojisi ve modeliyle Türkiye’de bir ilktir ve Taksim’in renkli ruhuna yakışır bir çalışma olmuştur” ifadesini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ