Haber 16

Taraftar yenilginin hesabını sordu!

G.Saraylı taraftarlar Florya’yı bastı.. Takıma küfrettiler, Arda’ya, “Sinem Kobal’a sinema kapat”, Leo’ya “Defol” diye bağırıp Fenerlileri dövdüler!

Taraftar yenilginin hesabını sordu!
  • Son Dakika / Spor
  • 29 Mart 2010
  • Taraftar yenilginin hesabını sordu! için yorumlar kapalı
  • 336 KEZ OKUNDU

Cimbom’da bir grup taraftar, Florya tesislerinde Sarı-Kırmızılı oyuncuları protesto etti.  Öfkeli taraftarlar, özellikle maçta hatalı gol yiyen kaleci Franco’yu hedef aldı.

Arjantinli’yi Ali Sami Yen’de yuhalarken, Florya’ya gidenler de küfürlü bir şekilde Leo’ya ‘’Defol’’, Kaptan Arda’ya “Arda, Sinem Kobal için sinema kapat”, takımın tamamına da, “Renklere aşığız sizlere değil’’, ‘’En büyük taraftar futbolcular sahtekar’’ diye bağırdı.


RESİMLERİNİ YIRTTILAR

Taraftarlar, tesislerin karşısında bulunan reklam panolarındaki F.Bahçeli Lugano ve Jo’nun resimlerini yırttı. Sadece Neill lehine tezahürat yapılması dikkat çekti. Yumurta atmak isteyen bir grup ise otobüsün tesise arka kapıdan girmesiyle amacına ulaşamadı. Gösterilerin büyümesi üzerine aşırı tepki gösteren 2 taraftar tesislerin önünde bulunan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı.

Olaylar sonrası futbolcuların Florya’dan ayrılırken, taraftarların bulunmadığı kapıları tercih ettiği görüldü. Galibiyetin sevincini araçlarıyla Florya’da tur atarak yaşayan bazı F.Bahçeli taraftarlar da protestoculardan nasiplerini alıp, G.Saraylılar’ın saldırısına uğradı. Sarı-kırmızılılar, 3 puanı kutlayan F.Bahçeliler’in arabalarını tekmeledi, yumruklar attı.

ADNAN POLAT’IN FRANCO İSYANI


Derbiyi kaybeden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve yöneticiler oldukça öfkeli… Kaleci Leo Franco’nun yediği hatalı gol sonrası yanındakilere dönen Adnan Polat’ın sinirli bir şekilde yakındığı belirtildi.

Galatasaray Başkanı’nın birlikte maçı izlediği Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’a dert yandığı ve Leo Franco’yla ilgili, “Yaktı bizi” ifadesini kullandığı iddia edildi. Polat’ın Arjantinli kaleciyle ilgili olarak, “Böyle bir golü bu kadar profesyonel bir kaleci nasıl yer anlamıyorum. Bu hata yüzünden hem maçı kaybettik hem de şampiyonluk yolunda yara  aldık” dediği belirtildi.

 

“ATTIKLARI İLK GOL OFSAYT DEĞİLMİŞ”

Maçtan sonra şeref tribününlerinden soyunma odasına doğru inen merdivenlerde yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan Adnan Polat’ın, mağlubiyet nedeniyle oldukça öfkeli olması dikkat çekti.

Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in, “Son dakikadaki pozisyon penaltıymış. Gözlemciler bile penaltı olduğunu görmüş” şeklindeki itirazlarına karşı çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Bırak Haldun, ne anlatıyorsun? O pozisyon neticeyi mi değiştirecek? Onların da ilk yarıda attığı gol ofsayt değilmiş” diyerek cevap verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ