Haber 16

Tek Türkiye ne zaman başlayacak

Tek Türkiye ne zaman başlayacak, Tek Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak?, Tek Türkiye yeni bölümleri, Tek Türkiye 3. sezon, Tek Türkiye ne zaman başlıyor

  • Dünya / Son Dakika
  • 03 Eylül 2009
  • Tek Türkiye ne zaman başlayacak için yorumlar kapalı
  • 612 KEZ OKUNDU


Tek Türkiye’nin yeni sezonu hakkında bilgi edinmek için TIKLAYIN

 

 

Haber 16 Yetkililerinin ulaştığı son bilgiye göre Tek Türkiye Dizisinin Başlama Tarihi 15 Ekim Olacağı Yönünde…

 


Geçen sezonlar birincilik tahtına oturmanın keyfine varan dizisi Tek Türkiye önümüzdeki haftalarda sürpriz gelişmelerle çekimlere başlayacak. Çekimlere şehirde devam edileceği söylentileri izleyenleri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Sevilen dizi Tek Türkiye’nin yeni sezon bölümlerini ise 15 Ekim tarihinde izlemeye başlayacağız.

Senaryoya beş yıl ilerden başlanacağı duyumları ise izleyicileri “artık bu dizi bir an önce başlasın, merak içindeyiz” dedirten mesajlara yönlendirmiş.

Tek Türkiye, şehirde mi devam edecek, daha hiç köy manzaraları olmayacak mı? Beş yıl ileriden başlayacak mı? Dila ile Tarık’ın çocukları olmuş olacak mı gibi sorularla birbirleriyle fikir alış verişinde bulunan izleyici Tek Türkiye hikâyesinin nasıl olacağının değil ama çok ses getireceğinin habercisi.  Dizinin başlama tarihi kesinleştiği zaman sitemizden yayınlanacaktır


 
Haber Etiketleri: Tek Türkiye ne zaman başlayacak?, Tek Türkiye başlama tarihi, Tek Türkiye Yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?, Tek Türkiye, Tek Türkiye ne zaman başlıyor?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ