Haber 16

Temiz Mudanya’nın Okulları Da Tertemiz

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ilçe sınırları içerisindeki okullara sağladığı personel desteğiyle öğrenciler daha temiz

Temiz Mudanya’nın Okulları Da Tertemiz
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Şubat 2018
  • Temiz Mudanya’nın Okulları Da Tertemiz için yorumlar kapalı
  • 42.820 KEZ OKUNDU

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ilçe sınırları içerisindeki okullara sağladığı personel desteğiyle öğrenciler daha temiz, daha güvenli ve daha düzenli bir ortamda eğitim görüyor. Zeytin Dalı projesinin bir parçası olan ve okullarda temizlik hizmetinin daha iyi koşullarda verilebilmesi amacıyla istihdam edilen personeller, ilk günkü özveriyle okullarda hijyeni sağlamaya devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana Mudanya’da eğitime yaptığı katkılarla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Mudanya Belediyesi Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ilçe sınırları içerisindeki okullara sağladığı personel desteğiyle çocuklar; daha temiz, daha güvenli ve daha düzenli bir ortamda eğitim görüyor. Okullarda temizlik hizmetinin daha iyi koşullarda verilebilmesi amacıyla istihdam edilen personeller, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Kalkınma ve gelişme yolunda ülkelerin en büyük gücünün eğitimli insanların varlığıyla mümkün olduğu bilincinden hareketle eğitim alanında yaptığı destekleri arttıran Başkan Hayri Türkyılmaz, seçim dönemindeki vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirti. Başkan Hayri Türkyılmaz, “Temiz toplum, eğitimli toplum okul sıralarında başlar. Bu proje sayesinde hem Mudanyalı hemşerilerimize istihdam, hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha hijyenik koşullarda eğitim görmelerini sağlamış oluyoruz. Mudanya’nın melekleri Zeytin Dalı projemizin bir parçası olan sizlere, özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ