Haber 16

Trabzonspor Avrupa Aşkına

Zokora’nın düğünü nedeniyle çalkantılı bir hafta geçiren Trabzonspor, Gençlerbirliği’ni yenip hem moral bulmak, hem de yeniden puan tablosunda ilk 4 içerisine adını yazdımak istiyor.

Trabzonspor Avrupa Aşkına
  • Son Dakika / Spor
  • 07 Nisan 2014
  • Trabzonspor Avrupa Aşkına için yorumlar kapalı
  • 419 KEZ OKUNDU

Bordo-Mavililer, son dönemde bir türlü huzuru bulamadı. Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, ardından peş peşe gelen sakatlıklar, Malouda’nın eşinin rahatsızlanması ve son olarak Didier Zokora’nın düğününün neden olduğu kriz. Art arda gelen bu sorunlar, Hami Mandıralı’nın işini zorlaştırsa da genç çalıştırıcı takımı ilk 4’e sokmak için elinden geleni yapıyor. Fırtına, bu hedef doğrultusunda bugün Gençlerbirliği ile sahasında, kadın ve çocuk taraftarlarının önünde çok önemli bir maç oynayacak. Avrupa Ligi yolundaki rakiplerinden Kasımpaşa, Eskişehir ve Sivas’ın haftayı kayıpla kapatması, Trabzonspor’un iştahını daha da artırdı. Bordo-Mavililer, Başkent temsilcisini yenmesi halinde yeniden 4. sıradaki yerini alacak. Ayrıca son dönemde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bozulan moraller yeniden düzelecek.

Gençler de iddialı

Mehmet Özdilek yönetiminde son dönemde iyi bir çıkış yakalayan Gençlerbirliği, Trabzon’a moralli gitti. Son dört maçta alınan 12 puan, Kırmızı-Siyahlılar’ı düşme hattından kurtarıp bir anda Avrupa Ligi için iddialı konuma getirdi. Başkent temsilcisi eğer Trabzonspor’u da devirirse bir anda 9. sıradan kurtulup, 5. sıradaki Kasımpaşa ile puanlarını eşitleyecek.

Trabzonspor’da son dakika

Hami Mandıralı, Gençlerbirliği maçı öncesinde de önemli oyuncularından yoksun olacak. Perşembe akşamı evlenen Didier Zokora bu akşam görev yapmayacak. Zokora’nın düğününe yönetimden ve teknik heyetten izin almadan giden oyunculardan Gustavo Colman kadro dışı bırakıldı. Paulo Henrique ise özür dilediği için affedildi. Bu oyuncuların dışında, hasta olan eşinin yanına, Fransa’ya giden Florent Malouda da Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği’nde son dakika

Başkent temsilcisinde iki önemli eksik bulunuyor. Orta sahanın yıldızları Jimmy Durmaz ile Jean-Jacques Gosso, sarı kart cezaları nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Bu ikilinin dışında, orta sahanın bir diğer önemli ismi Mervan Çelik de kasığındaki sakatlık geçmediği için bu zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakacak. 1 Mart’taki Fenerbahçe maçında eli üç yerden kırılan ve ameliyatla platin takılan kaleci Ramazan Köse de Gençlerbirliği’ndeki bir diğer eksik.

MUHTEMEL 11’LER:

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, M.Yumlu, Aykut, M.Akbaş, Olcan, Bourceanu, Özer, Yusuf, Emre, Henrique.

GENÇLERBİRLİĞİ: Dahlin, Hakan, Ahmet, Kulusic, Tosic, Nizamettin, Özgür, Petrovic, Zec, Deniz Naki, Stancu.

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

YAYIN: LİG TV

HAKEM: İLKER MERAL

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ