Haber 16

Trabzonspor, Olcan’ı renklerine bağladı

Trabzonspor, Gaziantepsporlu başarılı futbolcu Olcan Adın’ı renklerine kattı. Gaziantepspor, 3 milyon 250 bin Euro ve 1 futbolcu karşılığında Olcan’ı Trabzonspor’a verdi.

Trabzonspor, Olcan’ı renklerine bağladı
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Aralık 2011
  • Trabzonspor, Olcan’ı renklerine bağladı için yorumlar kapalı
  • 338 KEZ OKUNDU

İki kulüp yöneticileri arasında gün boyu süren görüşmelerin ardından Gaziantepspor’un, 3 milyon 250 bin Euro ve 1 futbolcu karşılığında Olcan’ı Trabzonspor’a vermeyi kabul ettiği bildirildi.
 
Olcan’ın transferi için iki kulüp arasındaki görüşmeler, iki takımın kamp yaptığı Antalya’daki otelde sabah saatlerinde başladı. Gaziantepspor’un 4 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Trabzonspor yönetimi ise 3 milyon Euro civarında bir ücret ve futbolcu önerisinde bulundu.
 
Gaziantep yönetiminin 4 milyon euro’da diretmesi üzerine ise bordo – mavililer görüşmelerden çekildi ve transferden vazgeçtiklerini açıkladı.
 
Gaziantepsporlu yöneticilerin ‘tekrar konuşalım’ talebini üzerine yapılan görüşmelerin ardından da 3 milyon 250 bin Euro ve 1 futbolcu karşılığında anlaşmaya varıldığı bildirildi. Trabzonspor’un Olcan ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ