Haber 16

Uçak seferleri 4.günde de iptal oldu

Türkiye genelinde etkili olan kar nedeniyle uçak seferlerinde bugün de iptaller olurken elverişsiz hava koşulları nedeniyle şimdiye kadar sadece THY’nin bine yakın seferi iptal oldu.

Uçak seferleri 4.günde de iptal oldu
  • İslam / Son Dakika
  • 02 Şubat 2012
  • Uçak seferleri 4.günde de iptal oldu için yorumlar kapalı
  • 376 KEZ OKUNDU

THY‘nin Atatürk Havalimanı’ndan yapılması gereken TK 2642 sefer sayılı Elazığ, TK 2454 Adana, TK 2576 Denizli, TK 2010 Kayseri, TK 2704 Erzurum, TK 2200 Kahramanmaraş, TK 2662 Sivas, TK 2730 Ağrı, TK 2504 ve 2552 Muğla, TK 2414 ve TK 2426 sefer sayılı Antalya uçuşları iptal edilirken, İzmir ve Ankara’ya olan bazı seferlerde de iptaller gerçekleşti.


THY ayrıca, dış hatlarda da Brüksel, Hamburg, Hannover, Berlin, Venedik, Cenevre, Oslo, Lyon, Madrid, Lefkoşa, Milano, Tiran, Tiflis, Nürnberg, Saraybosna, Almati ve Odessa’nın da bulunduğu çok sayıdaki seferi iptal ederken, diğer seferler de gecikmeli olarak yapılıyor.


Bu arada, British Airways’in Londra-İstanbul seferi de karşılıklı olarak iptal edildi.


İZMİR’DE UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ


İzmir’de etkisini sürdürmeye devam eden kar yağışı nedeniyle Adnan Menderes Havalimanın’da uçak seferlerinin iptal edildiği öğrenildi. İzmir’de sis ve kar yağışı nedeniyle uçak iniş ve kalkışlarının iptal edildiği Adnan Menderes Havalimanı’ndaki seferlerin geçici süreliğine Muğla Dalaman Havaalanı’na yönlendirildiği belirtildi. Uçuş seferlerinin iptali nedeniyle yolcu biletlerinin de iade edildiği açıklanırken, havalimanında yolcuların bekleyişleri sürüyor.

Nevşehir-İstanbul uçak seferleri yeniden başladı

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 3 gündür yapılamayan İstanbul-Nevşehir ve Nevşehir-İstanbul uçak seferleri hava şartlarındaki iyileşme nedeniyle bugün tekrar başladı.


Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir’deki Kapadokya Havalimanı’nda Devlet Hava Meydanı İşletmesi (DHMİ) ekipleri tarafından gece ve gündüz pistte buzlanma tehlikesine karşı çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar sonrasında pistteki karın temizlendiği, uçakların iniş ve kalkışına elverişli hale getirildiği öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ