Haber 16

Uçurumun kenarında hayata tutundular

Antalya’da gezintiye çıkan 4 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, virajlarla dolu dağ yolunda yoldan çıkarak uçurumun kenarına takıldı

Uçurumun kenarında hayata tutundular
  • Gündem / Son Dakika
  • 02 Ocak 2013
  • Uçurumun kenarında hayata tutundular için yorumlar kapalı
  • 287 KEZ OKUNDU

Yoldan geçen bir vatandaş, çekme halatı ile itfaiye ekipleri gelinceye kadar gençlerin aracını kendi aracına bağlayarak uçuruma yuvarlanmalarını engelledi.

Olay dün saat 10.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi’ne bağlı Yarbaşçandır Mevkii’nde meydana geldi. 38 KP 309 plakalı otomobilin sürücüsü 19 yaşındaki Koray K., 3 arkadaşıyla birlikte orman gezintisi için Yarbaşçandır’ın yolunu tuttu. Yağışla birlikte iyice kayganlaşan virajlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Koray K. aracıyla yoldan çıktı.
KORKUDAN BİR DAHA BİNMEK İSTEMEDİLER
Ters dönerek 30 metrelik uçurumun kenarına düşen otomobil ağır ağır uçuruma sürüklenmeye başladı. Bu sırada 33 NUR 22 plakalı otomobilin sürücüsü T.D. gençlerin sürüklendiğini fark ederek otomobilinin çekme halatının bir ucunu sürüklenen araca, diğer ucunu da kendi aracına bağladı. Kendilerine uzanan yardım eli ile 30 metrelik uçuruma yuvarlanmaktan kurtulan gençler ise panikle otomobilden indi. Olay yerine kısa süre sonra gelen Antalya İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı kurtarma aracı, uçurumun kenarında bulunan otomobili çekerek yola çıkardı. Korkuları yüzlerinden okunan Koray K. ve arkadaşları araca bir daha binmek istemeyince jandarma görevlileri, gençleri ve otomobili güvenli bir noktaya kadar getirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ